Sanna Marin, fostul premier al Finlandei, petrece la festivaluri după ce a pierdut alegerile și a divorțat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prim-ministru al Finlandei își revine după o perioadă dificilă atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Sanna Marin, la festivalul Flow 2023 FOTO Arhivă personală/Instagram
Sanna Marin, la festivalul Flow 2023 FOTO Arhivă personală/Instagram

Sanna Marin a fost până în această primăvară unul dintre liderii lumii, până când partidul său a pierdut alegerile din Finlanda, iar ea a fost nevoită să renunțe la funcția de premier. A urmat divorțul de soțul său, cu care era împreună de 19 ani.

Totuși, ea pare să își revină după această perioadă și să se bucure cu orice prilej. În weekendul trecut, Sanna Marin (37 de ani) a fost prezentă la Flow, un festival de muzică desfășurat Helsinki, relatează Daily Mail.

Fostul politician „star rock“ a optat pentru mai multe ținute de festival, de la rochie mini roz, „aliniată“ trendului Barbie, până la rochii transparente, cizme înalte și tocuri groase, așa cum reiese din fotografiile postate pe Instagram, unde are un million de urmăritori. În altă postare Sanna Marin a mărturisit că a avut „prima vacanță de vară adevărată dată după destul de mult timp“. Și-a petrecut timpul călătorind, dar și alături de prieteni și de fiica sa, Emma, în vârstă de cinci ani.

Marin a „spart“ mai multe bariere de când a devenit prim-ministru al Finlandei. După ce părinții ei s-au despărțit, mama sa a avut o relație cu o femeie, iar cele două au crescut-o pe Snna. În 2019, la 34 de ani, devenea cel mai tânăr prim-ministru din lume și a treia femeie prim-ministru din Finlanda.

Deși a fost lăudată pentru activitatea sa ca politician, a stârnit numeroase controverse legate de stilul său de viață. În această primăvară, Marin și Partidul Social Democrat au pierdut alegerile parlamentare din Finlanda. Totuși, ea este considerată de fanii din întreaga lume drept un model pentru noii lideri progresiști, chiar dacă alegătorii au optat pentru un nou guvern.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite