Românii își pot petrece Revelionul în aer liber. Cum va arăta noaptea dintre ani în marile orașe

0
Publicat:

Iată unde îți poți petrece noaptea dintre ani dacă încă nu ai planuri pentru Revelion și nu vrei să rămâi acasă. Smiley, Irina Rimes, trupa Holograf, Alexia, Bitză, Sasha Lopez și Cobzality se numără printre artiștii care vor concerta de Revelion în Parcul Titan din Capitală.

Petreceri și concerte de Revelion. Foto shutterstock (Arhivă)
Petreceri și concerte de Revelion. Foto shutterstock (Arhivă)

Dacă în urmă cu un an la Constanța concertau Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White, anul acesta constănțenii nu vor avea parte de niciun concert. Autoritățile locale motivând decizia prin măsurile de austeritate propuse de Guvern, conform G4Media. 

Clujenii se vor bucura în acest an de artificii, concerte și șampanie. În noaptea de Revelion din acest an, locuitorii din Cluj-Napoca sunt invitați în Piața Unirii, unde începând cu ora 22.00 va concerta Dj Project. Ulterior, pe scenă va urca, la ora 23.00, trupa Compact, iar petrecerea va lua sfârșit cu Arpy & Zip Band, de la ora 00.10. 

În noaptea de Revelion, la Sibiu, în Piața Mare, se anunță un spectacol incendiar oferit de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, acompaniate de orchestra folclorică. Acest spectacol cu muzică și lumini va dura în jur de două ore. De asemenea, sibienii își vor putea face „încălzirea” cu DJ Funky Drop, care va deschide spectacolul cu o oră mai devreme. 

La Timișoara, atmosfera din Piața Victoriei va fi animată de The Motans și de trupele timișorene Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom. În aceeași ordine de idei, la miezul nopții, cerul va fi luminat de artificii. 

La Iași va avea loc „Revelionul ieșenilor”, care se va desfășura în Piața Palatului Culturii. Atmosfera va fi întreținută de Andra Botez, DJ Line, dar și de artiștii JO și JUNO, care vor concerta începând cu ora 21.00.  

Totodată, de la ora 19.00, va avea loc „Revelionul copiilor”, dedicat tinerilor artiști ieșeni câștigători la concursuri naționale și internaționale. Acest spectacol va fi prezentat de Daniel Buzdugan și Laura Hulubei. 

Festivități la Brașov și București

La Brașov, petrecerea va începe încă de sâmbătă, 30 decembrie. Astfel, brașovenii și turiștii sunt invitați în Piața Sfatului, unde pe scenă vor urca DJ Cosmin Soare și DJ Lexu, Paul Groove, DJ Dark și MC-ul Marian Maican. Ulterior, va avea loc un show de lasere conceput de artistul Tom Brânduș, care va avea loc cu 10 minute înainte de miezul nopții. 

Ba mai mult, artificiile vor lumina cerul Brașovului, apoi R.O.A va susține un concert până după ora 1.00. 

La data de 31 decembrie, tot în Piața Sfatului, vor fi prezenți pe scenă: Trupa 6, DJ Paul Groove, DJ Dark, MC Marian Maican și R.O.A, care va anima atmosfera în jur de 70 de minute. Cu 10 minute înainte de miezul nopții, Tom Brânduș va organiza un alt spectacol. Ora 0.00 va aduce un spectacol de artificii care va ține opt minute, conform Radio Brașov. 

În Capitală, în Parcul Titan, va avea loc evenimentul „Deschide ochii! Visează”. Ținând cont că acest eveniment are loc în aer liber, intrarea este gratuită. Începând cu ora 20.00, pe scenă vor urca Smiley, Irina Rimes, Holograf, Alexia, Bitză, Cobzality și Sasha Lopez. 

Tot în București are loc un alt eveniment, dar care este organizat la Arenele Romane. Cei care vor să-și petreacă Revelionul aici trebuie plătească intrarea, care costă între 450 și 650 de lei. În aceeași ordine de idei, bucureștenii își pot petrece noaptea dintre ani la Velveto Events, însă trebuie să scoată din buzunar 650 de lei pentru bilet, conform Observator. 

Cei care iubesc muzica trap se pot distra la Azero Bar&Club, începând cu ora 20.00. Petrecăreții sunt așteptați, de asemenea, și la Clubul Mono, unde prețul unui bilet este de 70 de lei. Totodată, un alt program special este organizat în Club Quantic, începând cu ora 22.00, unde prețul unui bilet este de 400 de lei. 

Începând cu ora 20.00, La Berăria H vor fi prezenți Bosquito, Maria Buză și Taraf George Pătrașcu & Cristi Iordache Band. Tot în Capitală, de această dată în Riviera Park, se anunță o seară incendiară. Prețul unui bilet fiind de 799 de lei. 

Pentru cei care vor să râdă cu gura până la urechi, The Fool organizează un spectacol, care începe de la ora 21.00, de stand-up comedy. Prețul unui bilet este de 530 de lei. FF Theatre organizează „Revelion la noi acasă”. Acest eveniment va începe la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 535 de lei. 

Cum poți petrece Revelionul în Craiova, Oradea și Sfântu Gheorghe

Primăria Municipiului Craiova a anunțat printr-o postare publicată pe Facebook că petrecerea va începe de la ora 21.00. 

„Transformăm Craiova într-un adevărat ring de dans alături de Mira, Raluka și Proiectul Balkanic și The Southern Cockroaches, în noaptea de Revelion. Suntem pregătiți să ținem un toast pentru Noul An care ne așteaptă și să împărtășim împreună momente de neuitat, la petrecerea de Revelion din Strada A.I. Cuza, zona Universității.  

Petrecerea începe duminică, la ora 21:00, așa că haideți să ne strângem familia și prietenii și să ne distrăm împreună!  

Amfitrionii evenimentului vor fi MC Tom Crîngureanu și DJ Emil Safta”, se arată în postarea cu pricina. 

La Oradea, va avea loc „Nouveau Year Party 2024”, cu live DJ Set – DJ Evga. De asemenea, cerul orașului va fi luminat de artificii. 

În Piața Libertății, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Konya Adam” anunță că petrecerea va începe de la 23.15 cu un concert al cântăreței Nicola. Ulterior, la ora 0.00, va fi un foc de artificii, după care Nagy Fero și trupa Beatrice vor urca pe scenă. 

De asemenea, un al doilea foc de artificii va lumina cerul la ora 1.00, iar formația Beatrice va întreține atmosfera de petrecere până la ora 1.45, conform Radio România Brașov. 

„Un Revelion mai de austeritate”

Viceprimarul municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu, a anunțat că festivitățile vor începe la ora 21.30 cu un program oferit de un DJ. Ulterior, trupa MashUp Band își va face apariția pe scenă la ora 22.15, iar de la ora 23.10 Ștefan Bănică Jr. va susține un concert de zile mari. 

La miezul nopții, timp de 15 minute, cerul va fi luminat de artificii, iar petrecerea de Revelion va lua sfârșit în jurul orei 00.15. 

În Parcul Crâng, buzoienii sunt așteptați pentru a petrece noaptea dintre ani cu Andia, Laurențiu Cazan, alături de Mina, Ilie Caraș, Mario Buzoianu, Claudia Colniceanu, Teodora Bîrsan, Alexandra Panaete și trupa Nemuritorii. 

La Reșița, festivitățile vor începe de la ora 21.00, iar la miezul nopții va avea loc un spectacol de artificii. Pe scena din centrul civic vor urca trupele Explosiv, Trouble Hert din Serbia și Abbasolut din Ungaria, conform Radio România Reșița. 

Pe scena din Suceava vor concerta Amna Band de la ora 22.00 și Bere Gratis de la ora 23.00. De asemenea, vor întreține atmosfera și următorii interpreți de muzică populară: Margareta Clipa, Sorin Filip, Călin Brătianu, Dana Dăncilă, Andra Matei, Alexandru Recolciuc și Viorica Duciac. 

Va fi un Revelion mai de austeritate, pentru că e o perioadă dificilă din punct de vedere economic, dar sînt destui artiști care să-i facă pe oameni să se simtă bine. Revelionul începe la ora 19.00 și se termină în jur de 02.00-03.00 dimineața. Fac apel la suceveni să participe la Revelionul în aer liber. Îmi aduc aminte că în perioada pandemiei nu am făcut spectacole, dar oamenii au venit să ciocnească o cupă cu șampanie în piața centrală, așa că îi rog să vină și în acest an. Va fi și foc de artificii la ora 24.00”, a precizat edilul Ion Lungu. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite