Răspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry când acesta i-a cerut aprobarea să se căsătorească cu Meghan Markle: „Catastrofă completă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cartea sa de memorii intitulată „Spare” („Rezervă”), Prințul Harry dezvăluie că a fost uimit de răspunsul sincer al Reginei Elisabeta a II-a atunci când a cerut binecuvântarea pentru a se căsători cu Meghan Markle.

Răspunsul Reginei l-a lăsat nelămurit pe Prințul Harry
Răspunsul Reginei l-a lăsat nelămurit pe Prințul Harry FOTO Getty

Harry a avut nevoie de permisiunea bunicii sale înainte de a adresa marea întrebare, datorită prevederilor Legii Succesiunii la Tron din 2013. Astfel, Harry a așteptat momentul potrivit, alegând o excursie de vânătoare la Sandringham, deoarece acele zile o aduceau întotdeauna pe „Bunica” într-o dispoziție bună.

Cu toate acestea, răspunsul Reginei l-a lăsat perplex pe prinț. „Am privit-o în față, dar expresia ei era impenetrabilă”, a scris el în carte.

În cele din urmă, regina a răspuns: „Ei bine, atunci, cred că trebuie să spun da”, a scris Harry. Inițial, Ducele de Sussex nu știa cum să interpreteze acest răspuns: „Glumea? Era ironică? Voia să fie deliberat enigmatică? Se juca cu cuvintele?

Cu toate acestea, entuziasmul că aceasta spusese „da” a fost prea mare pentru a se gândi prea mult la asta. Harry a cerut-o pe Meghan în căsătorie în noiembrie 2017, iar cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018.

Cu toate acestea, surse anonime au susținut pentru Daily Express că Regina și-a exprimat mai deschis părerea despre Meghan Markle cu alte ocazii. Se spune că fosta suverană „vedea totul” și că întâlnirea dintre Harry și Meghan a fost o „catastrofă completă”.

Cu toate acestea, Meghan a avut cuvinte de laudă pentru bunica soțului său. Ea a descris-o pe „Majestatea Sa” ca având un „simț minunat al umorului”, adăugând că acesta a fost una dintre primele lucruri care au apropiat-o de Meghan.

Într-un interviu cu Oprah Winfrey în 2021, Meghan a amintit un moment important dintre ele, spunând: „Eram în mașină, ne deplasam între angajamente. Și avea o pătură peste genunchii ei pentru că era frig. Și ea mi-a spus: 'Meghan, hai să-ți pun asta și ție.' ... Și m-a făcut să mă gândesc la bunica mea, mereu caldă și primitoare.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite