William și Harry nu s-au privit și nu au interacționat la funeraliile reginei Elisabeta

0
0

Prințul William și prințul Harry nu s-au privit și nu au încercat să interacționeze la funeraliile reginei Elisabeta, scrie The Guardian. 

William și Harry / Foto Profimedia
William și Harry / Foto Profimedia

Cei doi frați au stat unul lângă altul în timpul procesiunii de la Westminster la Castelul Windsor. Ei s-au aflat în spatele regelui Charles al III-lea, prințesei Anne, prințului Edward și ducelui de York. 

Potrivit sursei citate, cei doi frați nu au interacționat nici când soțiile lor s-au alăturat. Ei au păstrat distanța și nu s-au privit niciodată.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

În biserică, Harry și Meghan și-au ocupat locurile în fruntea congregației, chiar în spatele regelui Carol și a reginei consoartă, Camilla.

La sosirea la capela Sf. George, William, Kate și copiii lor au așteptat la marginea stranei, pentru a le permite lui Harry și Meghan să treacă, înainte de a-și ocupa propriile locuri. Din nou, nu a existat niciun semn de afecțiune, nici măcar din priviri, între cei doi frați.

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie, iar ieri au avut loc funeraliile. Familia Regală va mai ține o săptămână de doliu, până pe 26 septembrie.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite