Prima imagine din culisele colaborării H&M cu Isabel Marant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Designerul francez Isabel Marant FOTO Reuters
Designerul francez Isabel Marant FOTO Reuters

O imagine postată deliberat de Instagram de către Isabel Marant a arătat o mică parte din ce urmează să ajungă în magazine abia în luna noiembrie. Ghetele cu franjuri ce poartă semnătura designerului francez vor exista, se pare, şi în colecţia pentru retailerul suedez.


Mult anticipata colecţie a designerului francez se lasă aşteptată, motiv pentru care mici detalii sunt lăsate la vedere, pentru toate pasionatele fără răbdare. În imaginea postată, Marant poartă o pereche de ghete negre cu franjuri, identice cu cele din colecţia sa pentru primăvară-vară 2010. 

Ghetele respective au devenit un best-seller în industria modei, fiind considerate unele dintre piesele de succes ale designerului.

Deşi nu este sigur că vor exista şi în colecţia pentru H&M, care va fi lansată în 250 de magazine la nivel internaţional, pasionatele nu pot decât să spere. 

Preţul original al ghetelor Marant nu se va compara cu cel pe care îl vor avea în cadrul magazinelor brandului suedez.

Designerul francez mai este direct „responsabil” pentru apariţia trainerilor cu platformă, care astăzi sunt imitaţi şi reproduşi de firme din toată lumea. Fashionistele din România au fost atinse de „microbul” influenţei Marant încă din toamna trecută, când au putut să fie observate creaţiile acesteia în moda străzii.

isabel marant h&m

„Sunt flatată de colaborare: H&M lucrează cu cei mai buni designeri, iar această invitaţie mă onorează incredibil de mult. Ţelul meu este să creez ceva real, pentru ca femeile să se poată bucura în fiecare zi, cu o anumită neglijenţă şic, cu un aer parizian. Te îmbraci fără să dai prea multă atenţie şi tot arăţi sexy. Colecţia va fi infuzată cu acest tip de uşurinţă şi va avea această atitudine. Moda mea pune accentul pe personalitate”, a spus Isabel Marant despre colecţia sa.

(Colecţia lui Isabel Marant)

ghete isabel marant
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite