Poveste cu final fericit pentru un cățel abandonat patru luni pe un aeroport din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cățel care a fost părăsit în urmă cu patru luni într-un aeroport din Statele Unite a fost, în cele din urmă, adoptat de un pilot care nu și-a dorit ca puiul, pe jumătate ciobănesc german, să petreacă sărbătorile într-un adăpost, relatează Business Insider.

Polaris
Polaris a fost adoptat. Foto: Twitter

Cățelul a fost părăsit în urmă cu patru luni pe Aeroportul Internațional San Francisco. Se crede că patrupedul de 6 luni a fost adus pe aeroportul din California de stăpânul său, din Asia, la sfârșitul lui august. 

Fiindcă documentele sale erau incomplete, stăpânul l-a abandonat. 

Angajații companiei aeriene United Airlines care lucrează la San Francisco s-au ocupat de îngrijirea patrupedului și au început să-i caute un cămin. L-au numit Polaris. 

Un reprezentant al companiei aeriene a afirmat pentru Business Insider că Polaris a locuit o vreme la Los Angeles, într-o unitate de carantină. Între timp, au demarat căutările pentru o familie. 

 „Echipa United Airlines a acceptat provocarea pentru a se asigura că Polaris va fi în siguranță, sănătos și va ajunge într-o casă iubitoare”, a afirmat Lisa Feder, șefa unui centru pentru protecția animalelor, unde a fost cazat temporar patrupedul.

Angajații United Airlines i-au cumpărat mâncare și jucării. 

În sfârșit, unul dintre piloții United Airlines, pe numele său William Dale, a decis să-l adopte pe Polaris și l-a dus acasă de Crăciun. 

 „Polaris pleacă acasă cu o nouă familie iubitoare, la timp pentru sărbători”, se arată într-o postare publicată pe Twitter de Maddie King, o angajată a companiei. 

De asemenea, pe aceeași rețea de socializare a fost publicată o imagine cu Polaris fiind îmbrăcat în costum de Moș Crăciun. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite