Plantele care aduc ghinion și sărăcie în casă

0
Publicat:

Multe persoane aleg să-și decoreze locuința cu diverse plante, însă, conform principiilor Feng Shui, unele dintre acestea atrag ghinionul și sărăcia.

Iată care sunt plantele care aduc ghinion. Foto: Freepik (Arhivă)
Iată care sunt plantele care aduc ghinion. Foto: Freepik (Arhivă)

Tillandsia aeranthos 

Tillandsia aeranthos înflorește vara, iar florile sale sunt violet și roșii. Deși este de regulă ținută în interior, această plantă absoarbe energie pozitivă.  

Agave 

Aceste plante sunt folosite pentru înfrumusețarea grădinilor și iubesc soarele. Acestea trebuie ținute pe terasă sau pe balcon. 

Cactus 

În cazul în care vreți să creați un spațiu liniștitor în locuință, este mai bine să evitați folosirea cactușilor. Această plantă influențează în mod negativ atmosfera din cămin. 

 Hortensie 

Deși această plantă poate părea inofensivă, potrivit principiilor Feng Shui, simbolizează singurătatea. Astfel, nu este recomandat să o ținem în interior. 

Coronița lui Hristos 

Întrucât are spini destul de ascuțiți, această plantă ar aduce certuri. Totuși, dacă este ținută afară ea ar proteja locuința de toate energiile negative. 

Plante cățărătoare 

Aceste plante sunt în mod obișnuit folosite în zonele exterioare. Se crede că acest tip de plantă nu ar permite energiilor pozitive să pătrundă în locuință. 

Bumbac 

Conform principiilor Fengh Shui, această plantă trebuie ținută în zonele exterioare. De asemenea, dacă este ținut în casă, bumbacul ar atrage ghinionul și sărăcia. 

Monstera 

Această plantă, care este toxică, ar aduce energia negativă în locuință. În aceeași ordine de idei, plantele ofilite atrag vibrații negative. 

Plante care aduc ghinion și necaz

Se spune că garoafele, care sunt folosite la înmormântări, atrag ghinionul. În aceeași ordine de idei, de evitat de pus în casă sunt și calele, fiindcă aduc necaz.

 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite