Plantele pe care trebuie să le ai în casă. Țin departe sărăcia și elimină energiile negative

0
Publicat:

Există mai multe plante despre care vechi credințe populare spun că ar fi protectoare, într-un fel sau altul. Unele țin sărăcia și necazurile departe, altele aduc bani și bunăstare. Dar se crede și că ar avea puterea de a detecta energiile negative și de a le elimina.

Sunătoarea are efecte benefice
Sunătoarea are efecte benefice

Plantele care protejează casa se găsesc în jurul nostru, terbuie doar să avem informațiile corecte despre ele. Iată câteva dinte ele și efectele lor benefice.

Sunătoarea

Sunătoare este folosită la protejarea casei împotriva unor energii negative. Bătrânii spuneau că cel mai bine este să fie recltată în zilele de vineri, deoarece această zi are o funcție de protecție puternică. Pentru rezultate cât mai bune, buchetele de sunătoare trebuie puse sub prag pentru a îndepărta spiritele rele, deochiul și daunele. 

De altfel, această plantă a fost inclusă în mai multe studii dedicate depresiei, iar rezultatele indică faptul că, în anumite doze, efectele sale pot fi similare cu cele ale medicamentelor antidepresive standard. Mai mult decât atât, aceasta conține acid clorogenic și uleiuri volatile, cu proprietăți calmante și antiinflamatoare, dar și saponine, cunoscute pentru calitătile lor antibacteriene.  

Azaleea

Azaleea este o plantă care aduce noroc. Așa că, dacă urmează să luăm o decizie importantă sau trecem printr-o perioadă grea, această plantă nu ar trebui să lipsească din locuința noastră. De asemenea, în limbajul florilor, Azaleea înseamnă echilibru și cumpătare. În plus, ea recunoaște oamenii agresivi și îi tine departe de casa noastră. De aceea, ar fi bine să o amplasăm în camera de oaspeți.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce efecte mai are această plantă, precum și beneficiile altor plante care protejează sau aduc bunăstare în casă.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite