Ce trebuie să faci ca să păstrezi verdețurile proaspete mai mult timp
0Verdețurile sunt plante cu frunze verzi și aromatice, folosite în bucătărie pentru a adăuga savoare și prospețime mâncărurilor. Iar, pentru a le păstra cât mai mult proaspete și a le menține savoarea și nutrienții cât mai mult timp, depozitarea corespunzătoare joacă un rol crucial. Astfel, iată mici trucuri care te vor ajuta.
![verdeturi freepik jpg](https://cdn.adh.reperio.news/image-8/800b0474-0685-4422-af46-d46d0bd89e39/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Unde să ții verdețurile
1. Frigider. După ce le-ai spălat și le-ai uscat bine, le poți înfășura într-un prosop de hârtie sau într-un șervețel umed, pentru a păstra umiditatea, le pui într-o pungă de plastic perforată sau într-un recipient sigilat și le depozitezi în partea de jos a frigiderului, în zona destinată lor. Evită depozitarea lor în apropierea fructelor care emană etilenă.