Piscină și elicopter pe cel mai mare super-iaht submarin din lume, în valoare de 2 miliarde de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania producătoare a lansat, de asemenea, insule unice în felul lor, pe care se poate naviga sau poate acosta super-submarinul.

Submarinul superyachtului Migaloo FOTO: Migaloo/The Sun
Submarinul superyachtului Migaloo FOTO: Migaloo/The Sun

Dacă v-ați dorit vreodată să explorați adâncurile oceanului în luxul la care James Bond ar putea doar să viseze, acum aveți ocazia. Se pare că tot ce vă trebuie sunt câteva miliarde de dolari, scrie thesun.co.uk.

Compania de ambarcațiuni Migaloo spune că revoluționează lumea superiahturilor cu propriul lor superiaht submersibil, primul din lume.

Aceștia oferă o navă gigantică de 928 de picioare, care conține un heliport pentru elicopterul pe care îl are la bord, precum și o piscină, un cinematograf, o cramă, o bibliotecă și multe, multe altele.

Pentru comparație, principalul submarin al Marinei Regale Britanice, HMS Astute, pare a fi un mic copil, cu o lungime de 318 picioare.

Submarinul superyachtului Migaloo FOTO: Migaloo/The Sun
Submarinul superyachtului Migaloo FOTO: Migaloo/The Sun

Deși, evident, submarinele private pentru superiaht nu au voie să transporte arme, ele sunt capabile să facă aproape tot ceea ce poate face omologul său militar.

De fapt, Migaloo spune că submarinele sale ar fi de fapt mai rapide decât HMS Astute - acestea pot atinge viteze de 40 de noduri atunci când sunt scufundate, în timp ce mândria și bucuria Marinei Regale se deplasează la doar 30 de noduri.

Migaloo susține că super-submarinul său s-ar putea scufunda și la 1.500 de picioare, fiind capabil să rămână acolo timp de mai multe săptămâni la rând, în timp ce HMS Astute poate ajunge doar la o adâncime de 984 de picioare.

Submarinele au, de asemenea, spațiu la bord pentru mai multe jet-ski-uri, două mini-submarine de șase persoane și 52 de picioare lungime, elicopterul și mai multe camere de vizionare subacvatică.

Submarinul superyachtului Migaloo FOTO: Migaloo/The Sun
Submarinul superyachtului Migaloo FOTO: Migaloo/The Sun

Un interior de lux dispune de o sală de mese cu 36 de locuri, cu pereți de sticlă, care le permite oaspeților să fie complet scufundați în lumea subacvatică în timp ce mănâncă.

Migaloo se mândrește cu o impresionantă locuință privată de 6889 de metri pătrați pentru proprietar, precum și cu 3280 de metri pătrați de spații de recepție și 1312 metri pătrați de cazare pentru oaspeți.

Fondatorul și directorul general al Migaloo, Christian Gumpold, a dezvăluit că aceste submarine pentru superiaht ar putea costa un proprietar peste 2 miliarde de dolari.

"Credem că un submarin privat va fi cel mai exclusivist și mai scump lucru pe care o persoană îl poate deține", a declarat el pentru The Sun Online.

"Suntem singura companie din lume care oferă submarine private de mărimea unui superyacht".

El a spus că proprietarii sunt din ce în ce mai "tineri" și "doresc modele și mai extra-ordinare și individuale".

"Ei sunt dispuși să aibă ceva cu adevărat nou și unic, care nu a mai fost proiectat sau construit până acum - un iaht de suprafață "normal" nu este atât de interesant pentru ei - un submarin privat este. Avem o cunoaștere foarte profundă a industriei de yachting și o înțelegere a persoanelor cu valoare netă foarte mare, precum și a miliardarilor. Observăm foarte bine tendințele și, în opinia noastră, superiahturile submersibile reprezintă viitorul yachtingului."

Gumpold a declarat că submarinul privat adaugă o nouă dimensiune explorării mării.

"Bineînțeles că noi credem că submarinele noastre private sunt foarte distractive", a spus el.

"Iahturile sunt limitate în ceea ce privește caracteristicile, designul și posibilitățile de divertisment sau de explorare. Un submarin oferă un stil de viață cu totul nou, călătorind sau rămânând sub apă și explorând noi lumi sau arătându-se prietenilor sau familiei. Călătoriile pe o mare agitată sunt posibile - pur și simplu vă scufundați și călătoriți în siguranță sub linia de plutire."

De asemenea, compania și-a lansat propriile insule plutitoare, care se pot deplasa cu până la 10 km pe oră.

Migaloo numește acest produs Kokomo Ailand: un club de plajă, locuințe și o barcă, toate într-un pachet extrem de scump.

Insula are zece apartamente la bord, precum și un penthouse, și costă 300 de milioane de euro.

Acestea pot avea o lungime de până la 383 de picioare, dar atât dimensiunea, cât și designul pot fi diferite, în funcție de ceea ce dorește proprietarul.

De exemplu, ar putea conține un club de plajă, palmieri, piscine infinity, cascade, completate cu un heliport și un cinematograf în aer liber. Dar ar putea opta și pentru un "lift de hrănire a rechinilor" ceva mai intens.

Christian Grumpold a declarat pentru Huffington Post: "Să trăiești pe și cu marea va fi o viitoare mega tendință. Insula poate fi un prim pas pentru a ne adapta la acest nou mod de viață."

De asemenea, Christian a dezvăluit anterior pentru Bloomberg că insulele ei se numără printre "cele mai scumpe obiecte private din întreaga lume".

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite