O tânără mireasă s-a căsătorit cu socrul ei. Cum a ajuns în această situație VIDEO

0
Publicat:

Vremurile disperate cer măsuri disperate. Ceea ce avea să fie cea mai frumoasă zi din viața unei mirese din Indonezia s-a transformat rapid într-un coșmar după ce bărbatul care urma să-i devină soț s-a făcut nevăzut chiar în ziua nunții. Astfel, tatăl acestuia a hotărât să îi ia locul pentru ca evenimentul costisitor să nu fie anulat.

O tânără mireasă a fost lăsată cu ochii în soare în ziua nunții. FOTO Shutterstock (Arhivă)
O tânără mireasă a fost lăsată cu ochii în soare în ziua nunții. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Nimic nu părea ca va umbri nunta dintre tânăra mireasă, identificată de presa din Indonezia cu inițialele S.A., și viitorul soț, cu care avusese o relație de lungă durată. Însă, mirele și-a luat tălpășița în ziua marelui eveniment, care a avut loc marți, 29 august. 

Întrucât nuntașii își făcuseră apariția, tatăl mirelui a decis să se căsătorească el cu femeia din localitatea Jikotamo, Halmahera de Sud, care trebuia să-i devină noră. 

Pe rețelele de socializare indoneziene a fost publicat un videoclip în care familia mirelui și a miresei asistau la ceremonia bizară. 

Invitații sosiseră deja la nuntă. Familia mirelui ne-a spus atunci că fiul lor a dispărut și că nu era de găsit”, a afirmat pentru presa locală fratele tinerei, Wisto Ahmad, care a recunoscut că tatăl mirelui s-a căsătorit cu sora sa. 

Cu toate că familia tinerei s-a simțit înjosită de faptul că aceasta a fost lăsată cu ochii în soare în ziua nunții, la urma urmei, a fost împăcată cu rezolvarea găsită. 

Întâmplarea neobișnuită a stârnit diverse reacții din partea internauților: unii au considerat că familiile au acționat adecvat, în vreme ce alții au compătimit-o pe tânără.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite