Cerere în căsătorie neobișnuită. De ce a așteptat 64 de ani un bărbat pentru a-și duce mireasa la altar

0
Publicat:

A fost nevoie de mai bine de 6 decenii pentru a-și da seama că își dorește să se căsătorească. Este povestea unui nonagenar care și-a luat inima în dinți și a cerut-o de nevasta pe femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu 64 de ani.

Cei doi bătrâni au decis să se căsătorească după 64 de ani FOTO Shutterstock
Cei doi bătrâni au decis să se căsătorească după 64 de ani FOTO Shutterstock

Am început să simt acea singurătate care apare doar la 90 de ani”, spune Joe Potenzano, conform Antena 3 Bărbatul ajuns acum la venerabila vârstă de 93 de ani a hotărât să se însoare. Iubita lui are 83 de ani.

Bătrânul de 93 de ani se căsătoreşte pentru prima dată. Viitoarea lui mireasă. Mary Elkind,a mărturisit că niște prieteni au fost uimiți de această căsătorie și i-au spus: "Eşti nebună? De ce te căsătoreşti în această stare?", povesteşte femeia.

Cuplul s-a cunoscut în 1959. Elkind a fost domnişoară de onoare, iar Potenzano a fost cavaler de onoare la nunta surorii sale. 

  “E o fată frumoasă" 

E o fată frumoasă. Dar nu ştiam prea multe despre trecutul ei la momentul respectiv”, adaugă Joe Potenzano.

El s-a înrolat în armată, iar ea a devenit balerină la Radio City Music Hall. “Am fost mereu foarte apropiată de familie, iar el a fost mereu acolo”, mai spune Mary Elkind.

Cu toate acestea, abia anul trecut, la un eveniment de familie, inginerul pensionar a invitat-o pe văduvă la o cafea. 

Mi-a trebuit mult curaj să spun asta, pentru că nu am mai făcut-o niciodată. Familia mea nu se aştepta la asta. Când le-am spus, au rămas cu gura căscată”, spune Joe.

Acum, ambele familii se pregătesc pentru nunta lor din octombrie.  “Spun asta fără ruşine. M-am îndrăgostit de ea şi ea mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Ce altceva să-ţi mai doreşti?”, se mai întreabă viitorul mire.

Sfârșit tragic pentru o femeie care tocmai fusese cerută în căsătorie: a căzut 30 de metri în gol

  La doar câteva momente după ce a primit inelul de logodnă, o femeie, în vârstă de 39 de ani, a murit în mod tragic. Yesim Demir a căzut în gol de pe o stâncă, de la 30 de metri înălțime, relatează The Sun

Femeia și logodnicul ei, Nizamettin Gursu, se aflau la Polente Cape din Canakkale, Turcia, pentru a admira apusul soarelui. Cuplul a ales ineditul loc pentru a-și sărbători logodna. 

Bărbatul s-ar fi întors la mașină pentru a lua proviziile pentru picnic, însă acela a fost momentul în care femeia și-a găsit sfârșitul. El a mărturisit că a auzit brusc un țipăt, iar când s-a întors a văzut că proaspăta sa logodnică căzuse de pe stâncă. 

Întâmplarea tragică a avut loc joi, 6 iulie 2023, iar la fața locului au sosit echipaje medicale, care au încercat preț de 45 de minute să o resusciteze pe femeie, însă în zadar.  

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite