Mireasă omorâtă la câteva ore după ce a spus „Da”. Cum s-a petrecut tragedia

0
Publicat:

Soțul miresei este în stare critică în spital, iar soacra acesteia a lansat un apel public pentru a fi ajutată să-și îngroape nora și să plătească spitalizarea fiului său.

Mireasă ucisă după nuntă Annette Hutchinson
Mireasă ucisă după nuntă Annette Hutchinson

Samantha Miller (34 de ani), din Charlotte, Carolina de Nord, a murit, potrivit biroului medicului legist din comitatul Charleston în timp ce se afla într-un golf car care a fost lovit de un alt autoturism, transmite The Guardian.

Miller tocmai se căsătorise cu câteva ore mai devreme, a declarat directorul departamentului de siguranță publică din Folly Beach, Andrew Gilreath. Alte trei persoane aflate în golf car au fost rănite, printre care și mirele, care rămâne internat și în stare critică.

Mama mirelui a creat o pagină - GoFundMe - pentru a putea plăti înmormântarea norei sale și facturile medicale ale fiului ei. Ea a postat și o fotografie realizată cu mirii înainte de accident.

De la spital, Annette Hutchinson (mama mirelui n.red.) a spus că i s-a înmânat o geantă cu verigheta fiului ei, la cinci ore după ce soția sa, i-a pus-o pe deget.

Datele preluate din mașina închiriată de către suspectul Jamie Lee Komoroski au indicat că aceasta conducea cu105 km/h și a lovit golf car-ul vineri, în jurul orei 22.00, pe Folly Beach, au declarat anchetatorii.

Anchetatorul Andrew  Gilreath a arătat faptul că golf caru-ul avea luminile aprinse și era legal să circule noaptea.

Limita de viteză pe insula de lângă Charleston este de 40 km/h.

Komoroski, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzat de omucidere și de conducere sub influența alcoolului, iar pedeapsa pe care o riscă poate ajunge pănă la 25 de ani de închisoare.

Suspectul a fost reținutt luni după-amiază și încarcerat în închisoarea din comitatul Charleston.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite