O colecţie pentru toate momentele, semnată de Andreea Raicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Prima TV lansează, în cadrul liniei Andreea Raicu by PNK Casual colecţia  vestimentară „Moments”, disponibilă de astăzi, atât online, cât şi în magazinele PNK Casual.

 
Colecţia Moments vrea să aducă în prim-plan acele momente importante pe care orice femeie modernă vrea să le marcheze prin ţinute memorabile.

Momente precum balul de absolvire, nunta, prima întâlnire, interviu de angajare sau o seară în club au acum piese vestimentare create special pentru ele.

„Colecţia Moments a apărut dintr-o nevoie pe care am remarcat-o atât printre apropiaţi,  cât şi în cadrul comunitătii andreearaicu.ro. Primesc adesea multe întrebări de la persoane care au nevoie de un sfat în legătură cu ţinuta pe care o vor purta la un anumit eveniment”, spune Andreea Raicu.

„Este o nevoie firească, oricine vrea să marcheze, cât mai elegant, momentele importante din viaţă, fie că este vorba de un interviu de angajare sau o primă întâlnire, fie că merge la o nuntă sau o petrecere. «Moments» vine cu soluţii interesante, moderne, variate pentru cele care vor să nu dea greş în asemenea ocazii, şi mai mult decât atât, să se facă remarcate într-un mod discret şi rafinat”, a declarat Andreea Raicu.

Rochie pentru balul de absolvire 

andreea raicu moments
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite