Dita Von Teese, apetisantă la 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta nevastă a excentricului rocker Marilyn Manson arată extraordinar de bine la 40 de ani, iar acest lucru se poate vedea în fotografiile pe care le-a făcut pentru promovarea noii sale colecţii de lenjerie intimă, intitulată Von Follies.

Noile seturi de sutiene, slipuri şi accesorii sunt extrem de senzuale, aşa cum este şi Dita, şi duc cu gândul la vremuri demult apuse, în care femeia era fragilă şi foarte feminină. 

Abia acoperită de piesele realizate din dantelă şi satin, Dita şi-a prezentat creaţiile în stitlul care a consacrat-o: provocator.

Dita Von Teese, diva celebră pentru show-urile burleşti în care evoluează, a povestit cu prilejul lansării noii colecţii, care conţine 18 modele de inspiraţie vintage, că s-a îndrăgostit încă de la vârsta de 16 ani de lenjeria intimă de lux.

image

„Ador să fiu înconjurată de lux şi frumuseţe. De aceea cred că am început să colecţionez lenejerie intimă din adolescenţă, deci de aproape 25 de ani. Colecţia mea este cu adevărat impresionantă la acest moment. Îmi aduc aminte că şi atunci când eram mică, obişnuiam să dau iama în sertarele unde îşi tinea mama sutienele şi chiloţeii. M-au încântat mereu aceste piese vestimentare practice, dar şi extrem de feminine“, povestea Dita într-un interviu din revista Vogue. 

image

De altfel, chiar această pasiune a Ditei Von Teese pentru lenjeria intrimă a infulenţat-o în alegerea carierei, de actriţă şi artistă de show-uri cu tentă burlescă, scrie Daily Mail. 

image

Chiar dacă meseria ei presupune să apară aproape goală în faţa publicului, Dita a mărturisit că şi ea are complexe fizice, la fel ca orice persoană normală. „Nu sunt mereu încrezătoare în ceea ce priveşte aspectul fizic. Dar încerc să mă iubesc aşa cum sunt şi să accept acele lucruri de care nu sunt mulţumită. Cred că este o atitudine pe care ar trebui să o aibă toate femeile, pentru că suntem conştienţe de faptul că niciuna nu e scutită de aceste probleme. Cu toţii am vrea să schimbăm ceva la felul în care arătăm“, a explicat vedeta.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite