FOTO VIDEO Soluţie de criză: rochia care poate fi purtată în 50 de moduri diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un designer american a creat o piesă vestimentară deosebită, extrem de versatilă, ce poate fi purtată în nu mai puţin de 50 de moduri diferite.

Nadia Tarr a lansat pe piaţă o rochie ce poate fi îmbrăcată, indiferent de ocazie, datorită croielii neobişnuite, relatează „Daily Mail“.

Americanca, ale cărei ţinute au fost purtate inclusiv de actriţa Sarah Jessica Parker, a ajuns la această idee după ce s-a lovit de veşnica dilemă feminină: „Cu ce mă îmbrac astăzi?“. Astfel, tânăra s-a jucat cu materialul devenit o rochie, descoperind astfel mai multe feluri în care un singur obiect poate funcţiona în diverse împrejurări.

Cu ajutorul bucăţilor de material, ce pot fi folosite, după caz, pe post de bretele sau de curea, înfăşurate în jurul taliei, Nadia a reuşit să coasă o piesă deosebită, ce poate fi îmbrăcată atât la un eveniment de gală, cât şi la o petrecere obişnuită cu prietenii.

Butter by Nadia dress, aşa cum a fost botezată ţinuta, costă 355 de euro şi poate fi comandată online, dar cei care nu-şi permit s-o cumpere pot, în schimb, s-o închirieze pentru două zile (70 de euro) sau pentru şapte zile (81 de euro), de pe site-ul girlmeetsdress.com. De asemenea, designerul american comercializează rochia în trei mări diferite, S, M şi L.

image

Industria modei oferă tot mai multe exemple despre alinierea ei la evoluţia grăbită a timpurilor moderne, fiind pregătită cu creaţii menite să sporească confortul clientelor. Aşa s-a născut şi ideea rochiei cu 10 feţe, o creaţie autohtonă, semnată Mihaela Creţescu.

image

Citeşte şi:

Rochia de mireasă se reinventează

Rochia roşie care se potriveşte oricui

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite