Experiența sinistră a unui spaniol: a fost îngropat de viu timp de o oră. „Am vrut să trăiesc încă 40 de ani“

0
Publicat:

Un scriitor spaniol a vrut să vadă cum e să fii mort: și-a săpat un mormânt la ferma unde s-a născut, a comandat un sicriu și a petrecut o oră sub pământ, scrie Daily Star.

Victor Amela a vrut să vadă cum e să fii mort FOTO Jam Press
Victor Amela a vrut să vadă cum e să fii mort FOTO Jam Press

Víctor Amela, în vârstă de 63 de ani, și-a luat rămas bun de la prieteni și a vrut să încerce o experiență terifiantă: să vadă cum e să fii mort. Scriitorul spaniol a chemat chiar și un preot pentru a-i face slujba și i-a rugat pe cei dragi să citească elogii „Prietenii mei m-au răsfățat. A fost minunat și m-am bucurat enorm. Când m-au acoperit și am rămas în întuneric, auzeam cum lopețile de pământ aterizau pe sicriu. Pentru o secundă, am fost cuprins de panică. Dar aceasta a venit și a dispărut. Apoi am început să mă relaxez și să mă bucur. Mi-aș fi dorit să pot sta acolo mai mult timp”, a povestit Amela pentru emisiunea televizată spaniolă Horizonte.

Cei dragi ai lui Amela i-au organizat slujba, el putând să-i audă în timp ce plângeau în timpul elogiilor. „M-am născut din nou”, a explicat el, „am vrut să continui să trăiesc încă 40 de ani”.

Amela a început să fie interesat de propria moarte la vârsta de 15 ani, iar la acea vreme folosea o tablă Ouija pentru a întreba spiritele când va muri. „Am regretat mai târziu, nu o faceți acasă”, a spus el, adăugând că spiritele i-au dat până la 65 de ani.

„Pentru un băiat de 15 ani, 65 de ani pare a fi nemurirea, este foarte departe. Când aveam 55 de ani și îi luam un interviu cineastului Alejandro Jodorowsky, mi-a revenit în minte placa Ouija și i-am povestit despre ea. Mi-a spus: «Victor, vei muri la 65 de ani pentru că inconștientul tău va încerca să îndeplinească acel mandat»”.

Dar înmormântarea falsă l-a ajutat să treacă peste profeția de pe tabla Ouija, susține el. Amela a spus: „Experiența propriei mele înmormântări m-a ajutat să nu mă mai gândesc la posibilitatea de a muri la 65 de ani, să întăresc legăturile de prietenie cu oamenii care mă iubesc și pe care îi iubesc”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite