Cu câți bani poate fi cumpărată cea mai ieftină casă din lume. Unde se află locuința care se vinde pe nimic

0
Publicat:

Cea mai ieftină casă din lume se află în inima orașului Pontiac, Michigan. Doritorii o pot achiziționa la prețul uluitor de doar 1 dolar. Achiziționarea reședinței care se vinde pe nimic presupune însă o adevărată aventură.

Casa care se vinde pe nimic FOTO zillow.com
Casa care se vinde pe nimic FOTO zillow.com

Locuința a fost construită în 1956 și dispune de două dormitoare, o baie și o bucătărie generoasă, scrie click.ro

„Intră în casă și experimentează un carusel palpitant al emoțiilor, în timp ce descoperi fiecare colțișor care cerșește atingerea ta creativă. Acoperișul cu siguranță a avut și zile mai bune, dar hei, încă nu plouă în casă”, i-a asigurat pe clienți agentul imobiliar Chris Hubel, care lucrează la Good Company.  

Citește articolul complet pe click.ro

O femeie a cumpărat 3 case cu 3 euro, într-un oraș din Sicilia

O femeie din California a cumpărat trei case abandonate dintr-un sat din Sicilia, cu un preț total de 3,30 dolari. În multe localități părăsite din Italia sunt scoase la vânzare case la prețuri incredibil de mici în încercarea de a atrage locuitori, scrie Insider.

Când Rubia Daniels a auzit pentru prima dată despre casele ieftine din Italia, a știut că trebuie să le vadă cu ochii ei. 

„Am fost atât de uimită. A fost unul dintre acele lucruri pe care trebuie să le vezi ca să te asiguri că sunt adevărate”, a declarat Daniels, stabilită în San Francisco, pentru Insider. „M-am documentat, iar în trei zile aveam biletul de avion, o mașină de închiriat, hotelul și am plecat.”

La finalul unei călătorii de 10 zile în Mussomeli, un orășel din Sicilia, în iulie 2019, ea era mândra proprietară a trei case care se aflau în stare de degradare și pe care le-a cumpărat cu doar 1 euro, sau 1,10 dolari, fiecare.

Tranzacția a fost confirmată de o organizație care se ocupă de vânzarea de case cu doar un euro în Mussomeli.

„Este un concept ecologic”

Daniels, care s-a mutat de la periferia orașului Brasilia din California în urmă cu 30 de ani, a declarat că orașul italian i-a amintit de casa copilăriei sale.

„Oamenii au fost super primitori și toată lumea a vrut să bea o cafea cu mine. Agenții imobiliari m-au îmbrățișat ca pe o soră și au fost alături de mine în fiecare zi pe toată perioada cât am stat acolo”, a spus Daniels.

Nu numai că a fost fermecată de istoria bogată a orașului și a locuitorilor săi, dar i-a plăcut și ideea de a restaura o casă abandonată. „Este un concept ecologic”, a adăugat Daniels. „Trebuie să nu mai construim și să începem să remodelăm lucrurile existente pe care le avem".

Daniels a declarat că are planuri diferite pentru fiecare dintre noile sale case.

„Vreau ca cea la care lucrez acum să fie o galerie de artă. Una dintre case o voi păstra să locuiesc în ea, iar pe cea de-a treia, care este și cel mai mare proiect al meu, vreau să o transform într-un centru de relaxare, de care să profite comunitatea”, a adăugat ea.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite