Coafuri la modă toamna aceasta, recomandate de hairstylistul Cristi Pascu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nodurile împletite reprezintă noutatea acestui sezon, pentru obţinerea unei coafuri moderne. FOTO Cristi Pascu
Nodurile împletite reprezintă noutatea acestui sezon, pentru obţinerea unei coafuri moderne. FOTO Cristi Pascu

Hairstylistul Cristi Pascu dezvăluie care sunt coafurile potrivite toamna aceasta, mai ales cele pentru ocazii speciale, cum sunt nunţile sau petrecerile elegante.

Nodurile împletite reprezintă noutatea acestui sezon, pentru obţinerea unei coafuri moderne, alături de coafurile cu influenţe retro, desprinse parcă din filmele de epocă, conform hairstylistului Cristi Pascu.

Împletituri şi noduri

Laitmotivul acestui sezon este “back in time” (întoarcerea în timp-n.r.), în opinia hairstylistului Cristi Pascu. Astfel, împletiturile sunt preferatele doamnelor şi domnişoarelor, pentru coafuri romantice, accesorizate cu agrafe sau bentiţe cu un aer antic, prezente şi în prezentările caselor de modă internaţionale.

”În ceea ce priveşte femeile cu păr lung se poartă coafurile pe bază de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri făcute dintr-o şuviţă. Acesta fiind variante pentru femeile care îşi doresc coafuri mai moderne şi mai avangardiste”, declară Cristi Pascu.

coafura cristi pascu
coafura cristi pascu

Bucle retro, „Beach Waves”

Pascu le recomandă femeilor cu părul mai scurt stilul “beach waves” sau acele bucle sau cute retro, specifice coafurilor din perioada interbelică. Acest tip de coafură conferă un aer misterios şi elegant posesoarei, subliniază specialistul.

coafura cristi pascu

Cărarea exagerată pe partea stânga sau dreaptă

Doamnele cu păr lung pot opta pentru cărările mult date într-o parte, coafură foarte potrivită cu o rochie preţioasă, oferind întregii apariţii un plus de dramatism. ”Acestea sunt genul de coafuri de Oscar, cu părul dat foarte mult într-o parte, cu cărare exagerată pe partea dreaptă sau pe stânga. Vă puteţi coafa în acest mod la o premieră de film sau la o seară de gală de la Operă, când eticheta impune o rochie de seară elaborată, cu decolteu adânc şi cu umerii goi”, recomandă Cristi Pascu, fondatorul “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, care lansează curând a patra serie de cursuri.

coafura cristi pascu
MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite