Cinci articole vestimentare esenţiale toamna aceasta în garderoba feminină. Care este piesa de rezistenţă versatilă

0
Publicat:

Ne aflăm în plină toamnă, iar accesoriile vestimentare prezente acum în dulap trebuie să fie în ton cu mercurul din termometre, dar şi în trend cu moda, spun experții. 

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Deşi toamna este un sezon al culorilor cărămizii, experții spun că în acest sezon puteţi fi îndrăzneaţe şi să optaţi pentru nuanţe puternice: roşu aprins, galben, albastru electric, roz, neon, portocaliu… îndrăzneţe să fie.

Cinci articole care nu trebuie să vă lipsească din graderobă în această toamnă:

1. Trench-ul – o piesă de rezistenţă versatilă, ce poate fi stilizată atât în ţinute office, cât şi în ţinute casual sau sport. Este perfect pentru dimineţile şi serile răcoroase de toamnă.

2. Puloverele tricotate = toamnă. Sezonul acesta se poartă tricotajele, pe lângă faptul că articolele acestea sunt „cozy’’ şi vă ţin de cald, le puteţi stiliza în diverse ţinute, fie cu o pereche de jeans, fie peste o rochie animal print sau floral print, căci da, acestea sunt print-urile recomandate de specialiştii din industria fashion-ului. Très chic!

3. Pălării – dacă plănuiţi o sesiune de shopping, să ştiţi că pălăriile au revenit în această toamnă şi trebuie neapărat să vă achiziţionaţi cel puţin una. Fie clasice, fie supradimensionate, precum cele propuse de marii designerii, sunt un accesoriu ce vă completează ţinuta şi vă poate salva când nu aveţi idei de stilizare a părului.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

4. Ochelarii de soare. Nu trebuie să renunţaţi în sezonul rece la acest accesoriu. Supradimensionaţi, de aviator, Black Matrix, geometrici, cu lentil galbene sau transparente sunt necesari atât pentru protecţia ochilor, dar şi pentru conturarea unui look cu stil. 

5. Denimul, niciodată demodat. Dacă alegeţi o jachetă din denim, o pereche de jeans, o rochie sau o fustă, chiar şi o ţinută all denim, cu siguranţă veţi primi multe aprecieri. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite