Cele mai inspirate cadouri de Crăciun. Idei de daruri cu care nu dai greș niciodată

0
Publicat:

Nu ai nevoie de un buget uriaș pentru a alege un cadou inspirat de Crăciun. În preajma sărbătorilor, goana după cadouri devine o cursă infernală. Este foarte important să ştim ce daruri să alegem pentru cei dragi.

Alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi, o misiune dificilă FOTO Shutterstock
Alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi, o misiune dificilă FOTO Shutterstock

Sunt câteva reguli importante de care trebuie să ţinem cont pentru a nu cădea în capcane. În funcţie de bugetul de care dispunem trebuie să alegem atenţii care să întreţină prieteniile, să le facă plăcere celor cărora le oferim, dar să ştim şi cum să nu devenim meschini sau zgârciţi.

Pentru a veni în ajutorul celor care încă nu știu ce cadouri să aleagă vă oferim câteva sugestii.

Cadouri de Crăciun pentru soție sau iubită

Pentru soție sau iubită, bărbații pot alege lucruri obișnuite, nu neapărat daruri extravagante. Orice atenție oferită cu dragoste aduce mare bucurie în sufletul celui care o primește.

Trusele de cosmetice și parfumurile sunt perfecte pentru femei. Dacă soția sau iubita adoră să se aranjeze, alege să-i cumperi e produse cosmetice de calitate, scrie playtech.ro.

De asemenea, un articol vestimentar este întotdeauna binevenit la reprezentantele sexului frumos. Așadar, nu vei da greș alegând un pulover călduros în nuanțele preferate sau un set de mănuși și căciulă pentru iarnă.

Cei care doresc să impresioneze și dispun de un buget consistent pot cumpăra bilete de vacanță într-o locație exotică. Însă nici cu un bilet la teatru nu vei da greș.

De asemenea, dacă soția este pasionată de lectură, cadoul poate fi o carte scrisă de autorul ei preferat. Pentru ca surpriza să fie și mai mare, cartea poate să fie semnată, cu o urare sau un mesaj emoționant lăsat fie pe prima pagina, fie pe ultima, potrivit ziare.com.

Cadouri de Crăciun pentru soț sau iubit

Pentru că nu sunt atât de pretențioși, alegerea unui cadou pentru soț sau iubit este, de multe ori, o alegere ușoară. Aceștia au o mulțime de hobby-uri care te pot inspira atunci când alegi darul pentru sărbători.

Un accesoriu pentru vin sau un set complet pentru băuturi, un tirbușon electric, un dozator de vin sau bere, dar și un decantor de vin sunt câteva idei de cadouri.

Totodată, o borsetă sau un portofel pot fi mereu utile în viața partenerului tău.

Iubitorii de fotbal vor aprecia foarte mult să primească un pahar de bere personalizat pe care să fie inscripționate numele sau inițialele numelui lor.

Cei pasionați de domeniul tehnologic și gaming se vor bucura să primească drept cadou un joc pentru PlayStation sau un ceas smart.

Cadouri de Crăciun pentru copii

Pentru copii e mult mai simplu să alegi un cadou. Micuții se vor bucura de orice mic dar pe care îl primesc de Crăciun. O carte de povești în ton cu sărbătorile, o păpușă, o mașinuță sau hăinuțe cu tematică de Crăciun îi vor face foarte fericiți. Se știe că cei mici adoră jocurile, așa că un board game este cadoul perfect de sărbători.

Printre cadourile care pot fi alese pentru copii se numără și: dulciuri în formă de Mos Crăciun, reni, elfi, oameni de zăpadă, steluțe, brazi, omuleți de turtă dulce etc. De asemenea, jocuri de societate ca Monopoly, Catan sau Nu te supăra frate, prin intermediul cărora să petreacă mai mult timp alături de părinți sau de prieteni sunt o variantă perfectă pentru a le aduce zâmbetul pe chip.

Cadouri de Crăciun pentru amici

Pentru cei care nu uită să-și bucure prietenii accesoriile vestimentare sunt o alegere perfectă. Poate fi o eșarfă, butoni, mănuși ori portofele din piele sau ceasuri.

O altă idee bună de cadouri pentru prieteni o reprezintă decorațiunile și vesela. Aici poți opta pentru tablouri de pereți, farfurii cu un design special, vaze sau căni cu mesaje amuzante.

O carte de bucate sau despre gastronomie, un roman de succes, o carte de design, fotografie sau arhitectură, toate pot fi cadouri speciale pentru Crăciun.

Dacă prietena/prietenul său au avut o perioadă stresantă, încărcată la birou, poți opta pentru centrele SPA sau un tratament la un salon de înfrumusețare. Cei cu dare de mână pot oferi chiar un abonament la o clasă de dans, pictură, yoga.

Cadouri de Crăciun pentru părinți

Cum niciodată părinții nu pot fi excluși de pe lista celor primesc daruri, acestea pot fi inspirate din pasiunile pe care le au. Există câteva idei care pot fi luate în considerare: vin calitativ, coș de bunătăți, căni decorate de sărbătoare cu diverse dulciuri, papuci călduroși, set de ustensile pentru bucătărie, set de borcănele pentru condimente, forme pentru prăjituri, set de brânzeturi speciale, ramă cu fotografii sau chiar un album foto.

Idei de cadouri de Crăciun ieftine

Întotdeauna există o soluție, indiferent ce problemă ai avea. Dacă nu stai prea bine cu banii, pe piață găsești o ofertă bogată de mici daruri care costă maximum 50 de lei. Aici sunt incluse: fulare, mănuși, un tricou cu mesaj haios, cercei sau brățări din argint.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite