Moș Crăciun pe motocicletă. Peste 50 de moși pe motoare au împărțit cadouri copiilor din Brașov FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de motocicliști s-au strâns la Brașov, costumați în Moș Crăciun și au pornit pe străzile orașului pentru a le face cadouri micuților. Copiii s-au fotografiat cu motocicletele împodobite

Copiii s-au fotografiat pe motociclete și au primit bomboane FOTO Ioan Buciumar
Copiii s-au fotografiat pe motociclete și au primit bomboane FOTO Ioan Buciumar

Moș Crăciun vine și anul acesta pe motocicletă la copiii din Brașov. Peste 50 de motocicliști din oraș, costumați în Moș Crăciun, s-au strâns în parcarea unui mall din Brașov, unde și-au dat întâlnire cu cei mici.

Ne-am adunat cu prilejul sărbătorilor de Crăciun să facem o surpriză acestor ghemotoace. Le dăm o bombonică, îi lăsăm să facă poze pe motoare, orice să le mai aducă un zâmbet în vremurile pe care le trăim. Plecăm de aici, mergem un pic în fața mall-ului, la locul de joacă, unde,, probabil, vom mai găsi și mai mulți copii, după care plecăm în centru, în Livada Poștei, pe strada Mureșenilor, coborâm pe 15 Noiembrie și, după aia, până la lac, la Noua, unde, la fel, vom face o oprire ca să le dăm la copii bomboane”, a detaliat Iustin Mureșan, organizatorul evenimentului.

Din locul în care s-au adunat, moșii pe două roți au pornit, mai întâi, prin parcare, spre locul de joacă de la mall. De aici și-au continuat drumul spre Centrul Istoric al Brașovului și spre alte zone din oraș. Este al doilea an consecutiv când motocicliștii oferă cadouri celor mici și speră să devină o tradiție în Brașov.

Copiii s-au bucurat foarte mult de întâlnirea cu moto moșii. „Am făcut poze și am primit bomboane. Era o motocicletă foarte tare, cu multe luminițe”, a spus un pici.

La plimbarea ocazionată de oferirea de cadouri pentru copii au existat reguli clare pentru toți motocicliștii. Aceștia nu au voie să tureze motoarele, să iasă din coloană și să depășească sau să facă burn-out cu motocicleta. Singurii care pot efectua depășiri și pot ieși din coloană sunt cei responsabili cu ordinea. Astfel, organizatorii se asigură că evenimentul se desfășoară fără incidente.

Este al doilea an consecutiv în care motocicliștii se strâng și merg în grup pe străzile Brașovului ca să le ofere cadouri de Crăciun celor mici. Organizatorii spun că își doresc ca această plimbare să devină o tradiție. 

image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2022 12 11 at 15 36 03 jpeg
Moș Crăciun vine pe motocicletă FOTO Ioan Buciumar
Moș Crăciun vine pe motocicletă FOTO Ioan Buciumar
Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri