Ce rezoluții își propun majoritatea oamenilor la începutul anului

0
Publicat:

Este oficial 1 ianuarie, moment în care mulți dintre noi își fac celebra listă cu rezoluții pentru noul an, devenită deja o tradiție în care oamenii decid bunele practici asupra cărora să se concentreze.

1 rezolutii pentru noul an 1553537912 jpg jpeg

Cele mai comune rezoluții de Anul Nou se învârt în jurul unei alimentații mai bune, cheltuielilor mai mici și exercițiilor fizice intense, potrivit Mirror.

Una dintre cele mai frecvente este aceea de a nu mai bea sau de slăbi, ceea ce duce la goana în sălile de sport în toată țara în luna ianuarie - deși, de obicei, acest lucru se diminuează după aproximativ șase săptămâni.

Am selectat trei rezoluții de top pe care să le încercați, care v-ar putea ajuta să trăiți cel mai bun an - dacă le puteți respecta suficient de mult timp.

Faceți sport

Un sondaj realizat de YouGov a arătat că exercițiile fizice și îmbunătățirea condiției fizice pare să fie cea mai populară rezoluție din acest an, 46% dintre bărbați și 51% dintre femei făcând acest angajament.

Există o multitudine de modalități de a vă pune în formă, iar Coach Mag are o serie de sfaturi care vă vor ajuta pe parcurs.

Aceștia spun că ar trebui să încercați trei activități noi, să mâncați cinci fructe și legume pe zi, să fiți atenți la consumul de alcool și să participați la un maraton.

Economisiți bani

Crăciunul poate fi o perioadă costisitoare a anului, iar la cum a mers în 2022 ar fi de înțeles dacă v-ați răsfățat un pic mai mult decât în mod normal la sfârșitul anului.

Vorbind pentru Global News, expertul în finanțe personale Melissa Leong a sugerat o „înghețare a cheltuielilor” în luna ianuarie, „ca o detoxifiere” pentru portofel.

„Îți resetezi obiceiurile, astfel încât să îți dai seama ce prețuiești cu adevărat și poate să începi niște obiceiuri noi pe viitor”, a spus ea.

Fiți fericiți

Ultimii doi ani au fost grei pentru mulți, așa că poate un nou an ar fi benefic, iar mulți oameni vor căuta rezoluții care să îi facă mai fericiți în noul an.

Grupul Priory a împărtășit o listă de sfaturi pe care să le pui în practică pentru a avea grijă de sănătatea ta mentală, și sunt atât de simple încât ai putea începe să le faci chiar de azi.

De la îngrijirea fizică la limitarea consumului de alcool, de la ieșirile în aer liber la practicarea autoîngrijirilor și, probabil, cel mai bun sfat al lor - „Nu mai fiți atât de dur cu voi înșivă”.

Urmând pașii lor, nu ar putea fi mai simplu să începi să ai grijă de bunăstarea ta mintală, în efortul de a te asigura că anul 2023 este mai bun decât 2022.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite