Ironii pe rețelele sociale după ce o blondă a apărut lângă Putin în timpul mesajului de Anul Nou

0
Publicat:

O rusoaică pare să fie prezentă, în diferite roluri, în cel puțin cinci imagini cu Vladimir Putin, ultima oară în timpul mesajului de Anul Nou al liderul de la Kremlin.

Femeia a apărut alături de Putin în mai multe ocazii FOTO Twitter
Femeia a apărut alături de Putin în mai multe ocazii FOTO Twitter

Poreclită de internauți „Natașa”, ea este ținta ironiilor pe rețelele sociale.

„În discursul de Anul Nou al lui Putin sunt prezenți `soldați ruși` (adică oameni din serviciul său de securitate desemnați să se prefacă a fi soldați). Iată imagini din multele și versatilele roluri pe care Natasha le-a jucat atunci când Putin a trebuit să apară alături de `cetățeni normali`. `Natasha! E timpul să fii un pescar!`”, a scris pe Twitter Jason Jay Smart, consilier politic american și corespondent special al Kyiv Independent, potrivit hotnews.ro. 

„Ce altruistă este această femeie din echipa de figuranți a lui Putin care pozează în fotografiile sale, care a renunțat la slujba ei și s-a alăturat forțelor armate ruse”, scrie pe rețeaua socială și Kevin Rothrock, director la Meduza, un site celebru pentru investigațiile privind regimul de la Kremlin.

Anton Gherașcenco, consilier ucrainean din Ministerul de Interne a postat și el mai multe imagini cu „Natașa”, indicând și alți bărbați, tot probabil gărzi de corp, ce apar în mai multe roluri alături de Vladimir Putin.

Acest laș a făcut un clip video cu falși militari, ca întotdeauna”, a adăugat Gherașceko.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite