Ca în povești. Cum a vrut o tânără actriță să îl cucerească pe prințul Christian al Danemarcei, în stilul „Cenușăreasa” FOTO

0
Publicat:

Prințului Christian al Danemarcei este unui dintre cei mai fermecători burlaci din Europa, iar tinerele fete ar face orice pentru a avea o șansă. O studentă în vârstă de 18 ani s-a gândit la o metodă inedită, cu ocazia zile de naștere a viitorului rege.

Surpriza de la ziua de naștere a prințului Christian al Danemarcei FOTO Instagram
Surpriza de la ziua de naștere a prințului Christian al Danemarcei FOTO Instagram

Tânăra s-a străduit din răsputeri să îi atragă atenția, rescriind un scenariu de basm. Viitorul Rege și-a sărbătorit cea de-a 18-a aniversare cu o cină de gală strălucitoare, organizată la Palatul Christiansborg weekendul trecut, notează Daily Mail.

În rândul oaspeților s-au numărat și pretendente uimitoare, venite din toată Europa.

Povestea Cenușăresei din Danemarca

Una dintre petrecărețe a reușit, cu siguranță, să iasă în evidență. Este vorba despre Anne-Sofie Tornso Olesen, în vârstă de 18 ani, care și-a „uitat” pantoful auriu, cu toc stiletto, astfel încât prințil să îl găsească. Ea și-a dorit astfel să recreeze „momentul Cenușăreasa în viața reală”.

Pe măsură ce personalul a început să facă curățenie, după festivitățile fastuoase, pantoful a fost descoperit. În loc să meargă din casă în casă, căutându-o pe cea căreia îi aparține, prințul a cerut Palatului să posteze o fotografie a pantofului pe rețelele de socializare.

Actrița Anne-Sofie, care a apărut în serialul danez BaseBoys, s-a prezentat de atunci pentru a-și revendica pantoful.

„A fost menit să fie un sfârșit de basm à la Cenușăreasa”, a spus ea, publicației daneze Se Og Hør.

În încercarea de a returna pantoful aparținătoarei, Casa Regală Daneză a dezvăluit că „Cenuşăreasa” a lăsat cumva pantoful la Palatul Christiansborg. Textul care însoțea fotografia a fost următorul:

„Când oaspeții de la masa de gală a Majestății Sale Reginei au plecat ieri acasă, acest pantof stiletto singuratic a fost lăsat la Castelul Christiansborg. Proprietarul este binevenit să ne contacteze pentru a-l primi înapoi.”

Anne-Sofie a fost invitată la petrecere pentru a reprezenta zona în care locuiește, în afara capitalei daneze.

„Am câștigat invitația la o tombolă”, a dezvăluit ea, pentru Daily Mail.

La petrecere, tânăra a îmbrăcat o rochie neagră transparentă la recepție și chiar i-a salutat pe Regina Margrethe a II-a a Danemarcei, pe fiul ei, Prințul Moștenitor Frederik și pe cel de-al doilea succesor la tron, Prințul Christian. Tatăl lui Anne-Sofie este negustor de vinuri.

„Mi s-a părut puțin amuzant și eu am vorbit cu familia și prietenii despre asta înainte și au fost de acord că ar trebui să o fac. Este o șansă pe care nu o vei primi din nou. Nu pentru că cred că acum mă voi căsători cu el, dar am cam sperat că va fi amuzant și va atrage atenție Casei Regale”, a mai spus tânăra, la un post de televiziune.

Prințul Christian și Anne-Sofie au vorbit unul cu celălalt la eveniment - deși nu își amintesc conversația cu exactitate.

Anne-Sofie FOTO Instagram
Anne-Sofie FOTO Instagram

„Nu-mi amintesc cu adevărat despre ce am întrebat, pentru că eram atât de confuză, dar cred că a avut ceva de-a face cu ceea ce credea el despre toată treaba – și cu invitatul tuturor acelor oameni la castel”, a spus fata.

Zvonurile despre o posibilă altă relație

Dar, din păcate, basmul nu se termină aici pentru cel de-al doilea succesor la tron al Danemarcei, despre care s-a zvonit, în ultimele luni, că se întâlnește cu o moștenitoare italiană. Ar fi vorba despre Prințesa Marie Chiara de Bourbon-Două Sicilii - din familia regală italiană.

Chiara și Christian au fost fotografiați împreună la Marele Premiu de la Monaco, la începutul acestui an.

Chiara respins zvonurile, spunând că „în timp ce tuturor ne face plăcere să visăm la basme, ceea ce contează cu adevărat este realitatea”. Între timp, familia regală daneză a rămas tăcută în privința speculațiilor.

Prințul Christian, alături de Prințesa Marie Chiara de Bourbon FOTO Instagram
Prințul Christian, alături de Prințesa Marie Chiara de Bourbon FOTO Instagram

„Ne cunoaștem de când eram mici, tatăl meu Carlo este nașul surorii lui mai mici”, a mai spus tânăra, pentru ziarul italian Corriere.

Tatăl ei, Prințul Carlo, deține o parte a tronului, acum dispărut, al fostei Case de Bourbon-Două Sicilii, o ramură cadetă a familiei regale spaniole. În timp ce mama ei, ducesa Camilla, este fiica magnatului industriei italiene, Camilla Crociani.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite