„Bunica sexy” care arată ca la 20 de ani. Care este vârsta sa reală și cum se menține în formă FOTO

0
Publicat:

Multe femei pot spune că s-au întrebat, cu siguranță, măcar o dată în viață, cum vor arăta când vor îmbătrâni. Ei bine, „bunica sexy”, așa cum chiar ea se intitulează, Ninette Longsworth, din Canada, este adesea confundată cu o tânără de 20 de ani.

Ninette Longsworth FOTO Instagram
Ninette Longsworth FOTO Instagram

Aspectul ei tineresc nu prea îi conferă credibilitate nici în fața casierilor de la supermarket. Aceștia îi cer buletinul când merge să cumpere băuturi alcoolice sau au impresia că este sora copiilor săi.

Cu ce se ocupă „bunica sexy” pentru a se menține în formă

Ninette Longsworth, are, în realitate, de 55 de ani. Oamenii care nu o cunosc au un șoc când ea își dezvăluie vârsta mai ales că, atunci când o întâlnesc, o confundă cu „sora” copiilor ei.

Antrenoare de fitness și mândră de faptul că arată bine și că se simte tânără, femeia nu se sfiește să își arate corpul de invidiat și și-a câștigat faima pe platforma de socializare Instagram, acolo unde are mii de urmăritori.

Ninette Longsworth, instagram 4 jpg

Oamenii sunt mereu surprinși de cât de bătrână sunt. Ori de câte ori sunt cu copiii mei se uită la noi confuzi. Nu arăt suficient de bătrână pentru a fi mama lor și ne confundă că suntem frați și surori. Chiar de curând mi s-a cerut buletinul la magazinul de băuturi alcoolice”, a declarat ea pentru tabloidul britanic DailyStar.

Ninette: „Copii mei vor împlini anul acesta...

Citește continuarea pe site-ul Click!

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite