Cum se menține în formă Pippa Middleton, sora lui Kate? A născut de trei ori și arată de milioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

I-am invidiat, la început de an, silueta deosebită afișată în timpul vacanței sale exotice din St. Bart’s. Cum face sora mai mică a lui Kate Middleton să arate atât de bine după trei sarcini? Secretul ei, în rândurile de mai jos...

Pippa, surprinsă în vacanță în St. Bart’s, în luna ianuarie
Pippa, surprinsă în vacanță în St. Bart’s, în luna ianuarie

Are 39 de ani și trei copii cu soțul James Matthews, cel mai mic dintre ei, o fetiță cu numele Rose, fiind născută anul trecut, în luna iunie. În vacanța ei din luna februarie, sora Prințesei de Wales a arătat fantastic în costum de baie, atunci când a fost surprinsă de paparazzi la plajă în insula St. Bart’s. Cum a reușit Pippa Middleton să slăbească atât de mult după ce-a devenit mamă de trei ori?

Sora lui Kate Middleton a explicat că exercițiile fizice regulate o ajută să-și gestioneze greutatea, iar timpul pe care îl petrece alergând și jucându-se cu copiii este și el eficient în acest sens. Dar silueta ei nu este doar rezultatul mișcării, ci al combinației între exercițiile fizice și dieta sănătoasă și variată.

Nicio zi fără micul dejun! Ocazional, un pahar de vin

Pippa a explicat că nu iese niciodată din casă fără să ia micul dejun. „Nu pot începe ziua cum trebuie fără micul dejun”, a spus ea. În mod normal, prima ei masă constă în tradiționalul terci britanic sau ouă fierte cu legume, dar optează uneori și pentru iaurt și avocado pe pâine prăjită.

Micul meu dejun obișnuit constă fie în iaurt simplu cu fructe tăiate și semințe, ovăz și nuci, fie în pâine de secară prăjită cu ouă sau avocado, detaliază sora Prințesei de Wales.

Pentru a-și menține greutatea dorită și a rămâne suplă, sora lui Kate crede că moderația este esențială, dar recunoaște că își permite din când în când unele gustări dulci.

Am crescut cu convingerea că sănătatea înseamnă moderație în toate aspectele, așa că susțin viața sănătoasă prin exerciții fizice, o dietă echilibrată și puțin din micile plăceri interzise - vorbesc de ciocolată, chipsuri și un ocazional pahar de vin, a mai declarat ea în revista Waitrose.

Cred în alegeri sănătoase – menținerea carbohidraților rafinați, cum ar fi pâinea albă și pastele, la un nivel minim și reducerea porțiilor de mâncare la dimensiuni rezonabile, mai spune Pippa. Aceasta a mai dezvăluit că, chiar și după ce-a avut copiii, a continuat să se antreneze timp de 45 de minute, de trei sau de patru ori pe săptămână.

Femeile Middleton, Pippa, Kate și Carole, au născut fiecare de trei ori

Ieșirile cu copiii în parc sau la locul de joacă, transportarea lor pe bicicletă și faptul c-am alergat pe când îi plimbam cu căruciorul au fost modalități prin care am putut include exercițiile în aer liber în rutina mea de mamă.

Jogging cu căruciorul, o formă eficientă de mișcare
Jogging cu căruciorul, o formă eficientă de mișcare

Pippa Middleton mai spune că, pentru a avea o siluetă suplă și tonifiată, sunt necesare 3 – 5 ședințe de sport intens pe săptămână. Tot ele sunt responsabile și pentru un somn mai bun și ajută foarte mult și la digestie.

Suntem siguri că și genele deosebite ale familiei Middleton cântăresc mult în această ecuație a siluetei de vis afișate de Pippa, căci și Kate Middleton arată ca trasă prin inel și deosebit de fit după ce a adus pe lume nu mai puțin de trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul Prinț Louis. La rândul ei, mama surorilor, Carole Middleton, are trei copii, pe Kate, Pippa și James, și afișează o siluetă de invidiat la 68 de ani.

Foto: Profimedia, Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite