Blugii cu efect de Photoshop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO www.graziadaily.co.uk
FOTO www.graziadaily.co.uk

Brandul englez, preferat de Ducesa de Cambridge şi Kate Moss, a lansat blugii care te fac să arăţi ca şi cum „ai fi fost retuşată” şi care elimină problema cutelor odată pentru totdeauna.

Poate o pereche de blugi să te facă să arăţi ca şi cum ai fi fost retuşată digital? Brandul american J Brand susţine că a lansat blugii care subţiază picioarele şi care fac dispărute cutele de orice fel.

Blugii creaţi de acelaşi brand au îmbrăcat, ani de zile, picioarele zvelte ale unor personalităţi precum Ducesa de Cambridge, Cameron Diaz şi Kate Moss. Compania americană are peste opt ani experienţă în creearea de blugi cu „efecte speciale”, piesele sale fiind incluse în colecţiile unor case de modă precum Hussein Chalayan şi Proenza Schouler.

Iar acum, brandul lansează o colecţie-capsulă a celor mai speciali blugi skinny. Negri, netezi şi creaţi să pună în evidenţă cea mai bună versiune a purtătoarelor, blugii se bazează pe o tehnologie secretă. Este vorba de un material patentat de companie, gândit să reziste întinderilor şi cutelor, în special din zona posteriorului, care va putea oferi senzaţia unei siluete perfecte.

Materialul-pionier folosit nu are nevoie să fie spălat ca să se obţină dimensiunea originală a blugilor, înainte să fie purtaţi.

„Întotdeauna ne-a plăcut să căutăm şi găsim metode noi şi originale prin care să reinterpretăm denimul”, a spus Donald Oliver, directorul J Brand. „În acest sezon, au contat foarte mult materialele, dar şi metoda de fabricare a materialelor. Am vrut să oferim fineţea pe care fiecare femeie o vrea, fără să se piardă în timp, odată cu forma originală a blugilor”, a explicat el.

Blugii au preţuri cuprinse între 75 şi 285 de lire sterline.


 

j brand blugi photoshop
Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri