Horoscopul sănătăţii în luna noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luna noiembrie poate veni cu diverse probleme medicale pentru unele zodii.
Luna noiembrie poate veni cu diverse probleme medicale pentru unele zodii.

Ultima lună de toamnă poate veni cu diverse probleme medicale pentru unele zodii. Aşadar, află din timp ce-ţi rezervă horoscopul sănătăţii pentru luna noiembrie!

Berbec

Din cauza temperaturilor din ce în ce mai scăzute s-ar putea să te confrunţi cu dureri reumatice. Evită să stai afară vreme îndelungată şi aplică pe zonele dureroase comprese calde.

Taur

Când a fost ultima oară când ţi-ai făcut un consult general? Dacă nu-ţi mai aduci aminte este cel mai bun semn că trebuie să treci cât de curând pragul unui doctor. S-ar putea să nu ai nicio problemă, dar la fel de bine poţi afla şi care este cauza stării de oboseală cu care te confrunţi în ultima vreme.

Gemeni

Sistemul tău imunitar este destul de slăbit. Nici nu este de mirare, având în vedere că în ultima vreme ai avutmulte griji pe cap şi nu te-ai hrănit sau odihnit suficient. Oboseala nu va trece doar după o noapte de somn, ci s-ar putea să ai nevoie şi de anumite suplimente alimentare. Evită să le iei doar pe bază de recomandare şi cere, mai bine, sfatul doctorului.

Află ce-ţi rezervă horoscopul sănătăţii în noiembrie pe clickpentrufemei.ro.

Horoscopul lunii noiembrie 2016
Horoscopul căsniciei - Află ce-ţi rezervă astrele!

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite