Top 5 zodii cu cel mai ridicat iQ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-ar putea să fii surprinsă de top, să te fi aşteptat la cu totul şi cu totul alte zodii.
S-ar putea să fii surprinsă de top, să te fi aşteptat la cu totul şi cu totul alte zodii.

Sunt nativi în zodiac care excelează la capitolul frumuseţe, şarm şi diplomaţie, alţii sunt cei mai buni când vine vorba despe finanţe. Noi ne ocupăm de zodiile cu cel mai ridicat iQ dintre toate cele douăsprezece.

S-ar putea să fii surprinsă de clasament, să te fi aşteptat la cu totul şi cu totul alte zodii în top. Cert este că, deşi sunt modeşti sau nu pare că sunt inteligenţi, oamenii născuţi sub protecţia acestor astre se remarcă adesea prin gândire logică şi inteligenţă.

Vărsător

Cu adevărat plini de idei, cei născuţi în această zodie sunt consideraţi deseori ca fiind geniali. Având o putere de adaptare ieşită din comun, vărsătorii pot face orice activitate, dar vor excela în domeniile care le face plăcere. Se bucură de o memorie ieşită din comun, aşa că te sfătuim să nu cumva să încerci să-i păcăleşti.

Berbec

Talentaţi şi imprevizibili, nativii născuţi în această zodie sunt perseverenţi şi creativi. Nivelul lor de inteligenţă este unul peste medie şi asta se observă indiferent în ce domeniu activează. Dacă sunt încurajaţi şi lăudaţi de mici, cei aflaţi sub protecţia acestei zodii ajung în majoritatea cazurilor să fie lideri.

Descoperă ce zodii au cel mai ridicat iQ pe clickpentrufemei.ro.

Cum îţi revii după o despărţire, în funcţie de zodie

Zodiacul dragostei: Cât de focos este în pat

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite