Horoscopul anului 2023. Predicții pentru toate zodiile

0
Publicat:

Horoscopul anului 2023 este realizat de astrologul Lorina și cuprinde predicții complete pentru toate semnele zodiacale.

O zodie se va confrunta cu suișuri și coborâșuri pe plan financiar. FOTO Shutterstock
O zodie se va confrunta cu suișuri și coborâșuri pe plan financiar. FOTO Shutterstock

Berbec 

Sănătate. Problemele grave ar trebui să vă ocolească pe voi, dar asta nu exclude stres și tulburare mai curând psihologică și emoțională. Va trebui să găsiți timp și pentru odihnă, relaxare, mai ales că aveți tendința de a fi agitat maxim legat de serviciu.

A vă menține tonusul, sportul și mișcarea ar fi perfect însă fără exerciții grele și teribiliste. Extremele vă pot aduce accidentări, fracturi, lovituri, în special primăvara-vara. Tot în această perioadă specială, mai multă atenție decât de obicei acordată șofatului n-ar strica.

Iubire. Afectiv, anul promite o complexitate de emoții, descoperiri, alcătuire de impresii cu care veți rămâne-n amintire. Vin vremuri în care începeți să vă descoperiți pe voi și să găsiți metode de a vă îmbunătăți relațiile existente. Orice nori s-ar ivi pe cerul legăturilor voastre, cu calm veți avea ocazia să le pacificați.

Prezența lui Jupiter în semnul vostru îi favorizează pe cei singuri. Dacă vor ști să preia inițiativa, se va ivi persoana interesantă.

Bani. Deși e un an cu o lentoare deosebită, încet, dar sigur, puteți căpăta stabilitate și în sfera financiară. La început poate cu rezultate din munca anterioară, iar apoi vor veni oportunități cu transformări pozitive. Profitați de energii în prima jumătate din an, încercați să abordați totul în cooperare, nu vă sfiiți să preluați proiecte complexe despre care ați mai discutat în trecut, dar nu s-a acționat cu nimic. Vă sfătuiesc să studiați bine tematica și riscurile a orice inițiați, pentru că Jupiter pentru voi ar putea să vă dea o pălărie prea mare, care să cadă de pe capul vostru la un moment dat.

Taur 

Sănătate. Medical, atâta timp cât Jupiter se va afla în zodia Berbec veți fi cumva protejați de urmările grave ale vreunei afecțiuni acute. Nu același lucru vă pot spune despre bolile cronice. Pe acelea nu trebuie să le neglijați ba, din contră, va fi nevoie să luați măsuri preventive și de control.

În lunile în care Jupiter va fi chiar în zodia voastră nu sunt de așteptat probleme grave dacă veți avea grijă să nu faceți excese ori să nu puneți câteva kg bune pe voi.

Iubire. 2023 este un an în care trebuie să puneți accent pe relații, în special acolo unde lucrurile s-au tot șubrezit de la o etapă la alta. Energiile astrale vor îndemna la clarificarea de lucruri, chiar dacă aceasta ar putea însemna despărțiri și separări în a doua jumătate a anului. Retrogradarea lui Venus din august-septembrie va pune paie pe foc și va testa relațiile voastre amoroase.

Atenție la Uranus în continuare pe semnul vostru, deoarece energiile sale aduc urmări imprevizibile!

Bani. Dacă vreți bani, trebuie să depuneți efort constant pentru asta. Cu Uranus în Taur, surprizele pot apărea și-n sectorul vostru de finanțe. De câștigat, veți ști voi cum să o faceți, că doar aveți un simț înnăscut al banului, dar problema va fi modul de a cheltui și apariția unor nevoi urgente pe care nu le-ați pus la socoteală.

Perioadele din preajma eclipselor din primăvară vă pot presa inclusiv pe bunurile materiale, iar altă perioadă sensibilă ar fi aceea de final de vară, timp în care Venus începe un ciclu al retrogradării.

Gemeni 

Sănătate. Pentru starea voastră de bine va fi importantă gestionarea optimă a interiorului, asta pe lângă faptul că de obicei o bună imunitate depinde de o stare emoțională pozitivă.

Primul trimestru din 2023, cu Marte pe semnul vostru, crește riscul accidentării, rănirii sau chiar al operațiilor chirurgicale.

A doua jumătate a anului va fi sub energii instabile, cu riscul de exacerbare a bolilor cronice. Plus că veți deveni mai vulnerabili la răceli și infecții. Încercați să evitați situațiile stresante și îmbrăcați-vă adecvat pentru vremea rece!

Iubire. Pentru voi, a vă conecta la un mediu pozitiv, asta va fi propice pentru aventurile romantice, întâlniri, manifestări de dragoste și tandrețe, precum și pentru a face noi prieteni și aliați, contacte utile, călătorii și tot felul de întâlniri. Doar că asta nu trebuie să vă alimenteze ideea că veți descoperi sufletul pereche al vieții voastre în 2023. Relațiile pe care le veți face vor avea durabilitatea în timp în funcție de alegeri. Atenție însă la vară, căci atunci, o alegere greșită poate veni la pachet cu dezamăgire!

Bani. Financiar, nu veți fi nici pe drum drept, nici pe cărare bătută. Multe incertitudini, suișuri și coborâșuri la acest capitol. Vestea bună e că, având suportul celor dragi, veți supraviețui oricărei crize se va abate asupra voastră.

Ultimul trimestru din an poate fi favorabil investițiilor, în special acelora care pe viitor pot genera dobândă și câștiguri. Dacă aveți afaceri proprii, devine esențial realismul de care veți da dovadă. Legăturile cu străinătatea ar fi de asemenea de bun augur.

Rac 

Sănătate. Atâta timp cât veți fi preocupați de potențialul intern, starea de spirit și sănătatea vor fi la cote ridicate. Aveți energie vitală, dar nu trebuie să o risipiți adâncindu-vă-n oboseală, stres, depresii prelungite. Se știe că aveți o intuiție pronunțată, și-ar fi indicat să-i ascultați semnalele atunci când ele-s legate de corpul fizic. Când acela va reacționa, va fi bine să nu neglijați și să luați măsuri, în special în lunile de iarnă, ianuarie-februarie, noiembrie-decembrie. Lunile de vară-toamnă sunt favorabile re-energizării.

Iubire. Anul 2023 este unul în care puteți beneficia din plin de afluxul energetic al planetei Venus atunci când ea va traversa semnul Pești, Taur, Rac, Fecioară sau Scorpion, acestea fiind zodii cu care voi aveți afinitate și la care inima poate vibra. Venus - Zeița iubirii poate oferi valurile ei de seducție în februarie, final de martie, aprilie, final de mai, octombrie și decembrie. Când va fi necesar, veți ști să dați indicații ori să așteptați momentul potrivit. Vouă, intrarea lui Jupiter în Taur pentru câteva luni ori a lui Saturn în Pești, direcționează iubirile către proiecte noi în care sentimentele pot înflori.

Bani. Starea financiară va depinde în primul rând de schimbările profesionale pe care le veți face. Este posibil să fiți promovați la vechiul loc de muncă sau să plecați la un nou job, o nouă firmă.

Perioada vulnerabilă poate fi în vară-toamnă, când veți reuși să o depășiți fără mari probleme numai dacă veți accepta compromisuri care să conducă la păstrarea de relații utile.

Pentru a reuși să vă achitați datoriile în cazul în care le aveți, 2023 se anunță favorabil.

Leu 

Sănătate. Stările de bine sau vulnerabilitate vor fi amestecate și va trebui să țineți cont de niște lucruri odată ce va intra Saturn în Pești sau cât va fi Jupiter în Berbec. În primul rând, abuzurile alimentare și gândurile negative vor determina organismul să reacționeze într-un mod nu prea plăcut. Așadar, la început de an și la final de toamnă, cel puțin, aveți mai multă grijă de voi! Învățați să faceți abstracție de problemele de la lucru atunci când terminați programul și treceți pragul casei!

Iubire. Energiile anului vor pune relațiile voastre amoroase sub lupă. Veți constata astfel calitatea legăturilor de dragoste și cursul lor va depinde în întregime de voi și de parteneri. E demn de verificat ce sentimente mai sunt între voi sau dacă ele s-au dizolvat deja în conflictele frecvente din trecut. Schimbarea va fi inevitabilă, dar dacă acționați în sensul despărțirii, puteți spre finalul anului să întâlniți pe altcineva care să vă stârnească interesul.

Și cei singuri până acum pot avea șansa unei noi cunoștințe. O veți găsi mai curând privind în jur.

Bani. Nu se anunță câștiguri la jocurile de noroc și nici îmbunătățire substanțială a conturilor voastre. Va trebui să vă reconsiderați atitudinea față de bani, de cheltuirea și modul de a-i obține. Datoriile și responsabilitățile, relația cu organele de control vor apăsa greu.

Nu recomand noi împrumuturi pentru că nu vor fi în favoarea voastră și nici nu vor rezolva bine ceea ce credeți voi că ar merita să vă îndatorați. Și încă ceva! Analizați-vă bine partenerul de afaceri și vedeți dacă mai merită să mergeți alături de el!

Fecioară 

Sănătate. Îngrijirea sănătății nu ar trebui să fie o noutate pentru o zodie ca a voastră, așa că axați-vă ca de obicei pe asta. Luați în considerare și ideea că-n prima jumătate a anului se pot reactiva maladiile cronice sau pot apărea altele în toamnă.

Excitarea mentală poate fi mai distrugătoare decât supraîncărcarea fizică, iar atunci devine necesară distribuirea forțelor, debarasarea de obiceiurile proaste, de gândurile negative.

Iubire. Relațiile de iubire devin importante, iar acolo se modifică ceva odată cu intrarea lui Saturn în Pești. Va trebui să vă concentrați pe găsirea unui echilibru între zona de carieră și partenerii de viață deoarece așa se vor așeza lucrurile pentru voi - afacerile de mână cu legăturile afective. Dacă o să găsiți un partener de încredere, atunci afacerea va merge în sus. Dacă în afaceri vă descurcați, atunci în conexiunile și drumurile legate de ele puteți întâlni iubirea. Este posibilă căsătoria, dar și invers, să o desfaceți, dar să păstrați prietenia.

Bani. Financiar, norocul și banii nu stau în copaci să vă aștepte pe voi la întins mâna. Starea voastră va depinde de efort, muncă și creativitate. E cea mai bună rețetă ca să obțineți o stabilitate.

Dacă schimbările sociale și transformările globale v-au afectat, ați putea lua în calcul varianta de a găsi de lucru pe un salariu mai mare în străinătate. Dacă aveți afaceri, puteți căuta piață de desfacere și la distanțe mai mari. Dar cel mai important lucru va fi acela să renunțați la ideea de a vă împrumuta.

Citește horoscopul complet pe Click.ro!  

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite