2023: anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc. Vor fi schimbări majore. „Răspunsul la război nu este pacea“

0
Publicat:

Au fost câțiva ani grei pentru întreaga lume, iar 2023 va fi Anul Iepurelui de Apă. Ultima conjunctură similară a avut loc acum 60 de ani, când a fost asasinat J.F. Kennedy.

Zodiac chinezesc: 2023 e Anul Iepurelui de Apă
Anul Iepurelui de Apă aduce schimbări majore FOTO Shutterstock

Anul Nou chinezesc începe în 2023  pe data de 22 ianuarie și se termină pe 9 februarie 2024. În zodiacul chinezesc sunt 12 animale cărora le corespund anumiţi ani: şobolan, taur, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc, care se repetă într-un ciclu de 12 ani.

2021 ne-a adus Anul Bvivolului, 2022 a fost Anul Tigrului, iar 2023 va fi Anul Iepurelui. Semnelor din zodiacul chinezesc le corespund și cinci elemente primordiale: apă, foc, pământ, lemn și metal, iar în 2023 Iepurele va fi asociat cu elementul apă, lucru care s-a întâmplat ultima oară în 1963.

Ce s-a întâmplat ultima oară când a fost Anul Iepurelui de Apă

Evenimente majore pentru întreaga omenire au avut loc în 1963: președintele SUA, J.F. Kennedy, a fost asasinat în Texas, Martin Luther King a ținut celebrul său discurs „I Have a Dream“, iar Papa Ioan al XXIII-lea a încetat din viață. Totodată, în 1963 s-au născut Brad Pitt, Whitney Houston, Michael Jordan și Johnny Depp.

Astrologul și numerologul Sarah Yip explică ce ne așteaptă în Anul Iepurelui de Apă.

„Anii Iepurelui aduc pauze profesionale cu noroc, dar și parteneriate pentru cei care se află pe adevăratul drum pe care trebuie să meargă în viață. Deși iepurele nu este cel mai puternic animal, farmecul și viteza lui atrag banii, fertilitatea, iubirea și succesul“, spune ea.

Acest lucru este deosebit de important atunci când este combinat cu elementul apă. „Elementul apă ne va spori diplomația și abilitățile de negociere. Așteptați-vă la schimbări majore în politică, pe măsură ce un nou val de lideri se apropie de putere. Răspunsul la război nu este pacea: este creativitatea“, a mai spus aceasta.

Totodată, elitele societății se vor trezi la realitate. Iepurele pare blând, dar are o mușcătură puternică“, a mai spus astrologul.

Anii Iepurelui includ 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 și 2023. Pentru cei născuți în acești ani, Anul Iepurelui de apă va aduce câteva teste importante.

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite