Cele două zodii care nu vor avea parte de căsătorie. Nativele care iubesc pătimaș, dar nu vor fi mirese

0
Publicat:

Horoscopul Click! aduce vineri vești proaste pentru două dintre zodii. Astrele arată că nativele acestora nu se vor căsători. Unul dintre motive este că nu-și doresc cu adevărat să se vadă mirese.

 Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Nunta, unul dintre cele mai așteptate momente ale majorității tinerelor, este, pentru unele femei, un eveniment pe care pur și simplu nu și-l doresc. 

Astrele arată că femeile născute în zodia Taur fac parte din această categorie.

Femeile Taur nu se vor căsători niciodată. Nici nu vor și nici nu fac un anume scop din acest lucru. Consideră că o relație poate funcționa și fără căsnicie și că un act nu aduce nicio schimbare majoră în viața lor. 

Să nu uităm că Taurul este în top 5 cele mai senzuale zodii: iubesc pătimaș și fac din dragoste o artă.

Nativele Taur sunt de părere că iubirea poate fi, uneori, nocivă, așa că știu să-și țină partenerii de viață și la distanță, atunci când simt că se întrece măsura. 

Femeile Taur sunt independente, așa că niciodată nu vor accepta să stea acasă și să nu facă absolut nimic. Le place munca și sunt mereu gata să-și câștige banii pe cont propriu. Partenerii de viață trebuie să fie mult mai potenți din punct de vedere financiar decât ele, căci acesta este un aspect-cheie în relația cu femeia Taur. 

Femeia din această zodie va fi mereu interesată de job-ul pe care îl are bărbatul care o curtează sau pe care vrea să-l curteze.

Îndrăzneață, consideră că o nuntă este o pierdere de vreme, așa că dacă te îndrăgostești de o nativă Taur, trebuie să fii pregătit să nu te căsătorești niciodată. 

Anul acesta, zodia Taur are nevoie de forță și putere să depășească problemele.

Dar zodia Taur nu este singura ale cărei native nu se văd mirese. 

Citește pe click.ro care este cea de-a doua zodie care nu se va căsători niciodată. 

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite