Cea mai nesuferită zodie în 2023. Trebuie să o eviți dacă intri în contact cu ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există o zodie de care, în 2023, ar fi bine să fugi mâncând pământul, dacă ai ghinionul ca un nativ să-și iasă în cale, pentru că, altfel, va reuși să te scoată din sărite.

horoscop 17 aprilie 2022 jpg

Acest nativ își urmărește doar scopul propriu și vrea ca cei din jurul său să îi ofere tot ce își dorește pe tavă, scrie Click.ro. Are țeluri prea înalte și nu vrea să asculte de sfaturile oamenilor care îi vor binele.

Această zodie din horoscop consideră deasupra tuturor și crede că merită mai multe lucruri bune, fără să depună eforturi pentru ele.

Zodia cea mai nesuferită anul acesta

Zodia care se consideră anul acesta deasupra oricui are semnul Gemeni.

Reușește să câștige bani mulți în primele luni din an, dar spre vară apar necazurile, pentru că nu știe să păstreze averea primită.

Nativii acestei zodii au tendința să arunce cu banii în stânga și-n dreapta, doar ca să le arate celor din jurul său cât de multă putere și influență au asupra societății.

Nativii care se regăsesc în acest comportament vor avea parte de o căzătură majoră în vară, pe mai multe planuri. Karma le pregătește o lecție dură, fix atunci când se cred protejații astrelor.

Citește totul despre cea mai nesuferită zodie în 2023 pe click.ro și vezi cine o prinde din urmă!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite