Cât de compatibil ești, în funcție de zodie, cu nativii din Capricorn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbații din zodia Capricorn sunt plini de ambiție și foarte determinați, în timp ce femeile sunt puternice și echilibrate. Interacțiunea cu acești nativi diferă de la o zodie la alta.

Mercur iese din retrograd în Capricorn. FOTO: Canva/Pixabay
Mercur iese din retrograd în Capricorn. FOTO: Canva/Pixabay

În primul rând, Capricornul este o zodie puternică.

Ce caracterizează bărbații și femeile Capricorn

Bărbații Capricorn sunt ambițioși, organizați și motivați. Printre caracteristicile sale se mai numără stabilitatea și securitatea, potrivit click.ro.  Dacă vrei o relație pe termen lung, Capricornii sunt o bună opțiune. 

Este însă bine să știi că sunt axați pe lucrurile materiale din viață, nu dau mare însemnătate emoțiilor, sentimentelor și le este foarte greu doar să asculte. Sar aproape tot timpul cu sfaturi și sugestii, chiar dacă nu le-au fost cerute de nimeni.  Atunci când greșesc, fac tot posibilul să-și repare greșeala.

Femeile din zodia Capricorn, sunt puternice, echilibrate și pline de energie. Femeia  Capricorn știe mereu cum să spargă gheața. Dacă însă tinde să fie prea asertivă sau prea intimidantă, ea va fi percepută ca o problemă de către ceilalți. Ele nu se vor opri până când nu vor reuși să realizeze ce și-au propus, indiferent cât durează.

Zodii compatibile cu bărbații Capricorn

Una dintre zodiile compatibile cu Capricornul este Scorpionul, o zodie stabilă și fiabilă.  Scorpionii au trăsături pe care capricornii și le doresc de la partenerul de viață, așa că vor face casă bună împreună. Ambele sunt zodii intense, ceea ce va face din ele un cuplu frumos.

Și cuplurile Capricorn - Taur au șanse mari de reușită, pentru că nativii ambelor zodii își doresc respect, apreciază efortul fiecăruia pentru munca depusă.

Potrivită pentru Carpricorn este și Fecioara. Au multe  în comun și o viziune practică și logică asupra lumii.

Capricornul se înțelege cel mai bine cu un alt Capricorn pentru că au multe în comun.

Situația nu este identică însă când vine vorba de zodii compatibile cu femeile Capricorn.

Citește în Click.ro tot ce trebuie să știi despre compatibilitatea cu bărbatul sau femeia Capricorn.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite