Ce flori se potrivesc fiecărui semn zodiacal. Te vor ajuta să depășești Mercur retrograd

0
Publicat:

Îți poți onora semnul zodiacal folosind o mulțime de simboluri diferite - cristale, animale, elemente, tot ce vrei tu. Dar poți folosi și florile pentru a-ți marca semnul zodiacal. Pentru fiecare zodie este o anume floare care se potrivește personalității sale.

Ce flori se potrivesc fiecărei zodii FOTO Shutterstock
Ce flori se potrivesc fiecărei zodii FOTO Shutterstock

Florile zodiacale iau în considerare fiecare aspect al personalității fiecărui semn - cele bune și cele rele. De exemplu, Taurul este cunoscut pentru faptul că este încăpățânat, dar rezistent și vioi. Floarea zodiacală care îi corespunde este macul, care se potrivește perfect acestei descrieri, scrie Yahoo Life.

Fiecare floare zodiacală este frumoasă în felul ei, așa că nu ezita să o aduci și să o îngrijești în grădină, în decorul casei sau chiar în garderobă, ca imprimeu pe hainele tale. De asemenea, sunt niște cadouri personalizate excelente.

Berbec: Caprifoiul

 • 21 martie - 20 aprilie
Caprifoi FOTO Wikipedia
Caprifoi FOTO Wikipedia

Berbecul înflăcărat este cunoscut pentru natura sa încrezătoare și pasională. Reprezentat de caprifoi, zodia capătă o nouă semnificație odată cu renașterea și noile experiențe. Caprifoiul este una dintre cele mai timpurii flori care înfloresc primăvara, așa că este perfect pentru semnul căruia îi place să fie primul care iese pe poartă.

Taur: Macul

 • 21 aprilie - 21 mai
Flori de mac FOTO Angela Sabău
Flori de mac FOTO Angela Sabău

Taurul este încăpățânat, plin de compasiune și rezistent. Macul este izbitor de asemănător în natură. Tehnic, o buruiană, această floare este persistentă și crește în cele mai dure medii. Este, de asemenea, un simbol al amintirii, un lucru pe care Taurul îl cunoaște bine.

Gemeni: Lavanda

 • 22 mai - 21 iunie
Flori de lavandă FOTO Wictionary
Flori de lavandă FOTO Wictionary

Energicii Gemeni pot fi cunoscuți pentru personalitățile lor cameleonice, dar au un puternic simț al sinelui. De asemenea, plantele de lavandă au mirosul lor caracteristic, dar sunt nesfârșit de versatile, fiind folosite pentru orice, de la atragerea polenizatorilor până la aromoterapie. Lavanda este cultivată în climatele temperate pentru grădină și peisaj, pentru a fi folosită ca plantă culinară și, de asemenea, pentru extragerea de uleiuri esențiale

Rac: Trandafirul alb

 • 22 iunie - 22 iulie
Trandafir alb FOTO Magnolia
Trandafir alb FOTO Magnolia

Extrem de emoționali, dar la fel de idealiști și imaginativi, Racii sunt curați la suflet și preferă să rămână la ceea ce știu. Adesea văzut ca un simbol pentru puritate și inocență, trandafirul alb oglindește natura sensibilă și delicată a Racului.

Leu: Floarea-soarelui

 • 23 iulie - 22 august
Floarea soarelui FOTO Wikipedia
Floarea soarelui FOTO Wikipedia

Singura zodie mai sociabilă decât Gemenii, Leii sunt cunoscuți pentru că sunt fericiți și extrem de sociabili. Așa că are sens ca floarea lor aleasă să fie prietenoasa floarea-soarelui. La fel ca Leii, aceste flori de toamnă deosebite nu sunt timide și preferă să se confrunte cu soarele (sau cu lumina reflectoarelor).

Fecioară: Bulbuc de baltă (sau untișor)

 • 23 august-23 septembrie
Untișor (bulbuc de baltă) FOTO Wiktionary
Untișor (bulbuc de baltă) FOTO Wiktionary

Cunoscute pentru firea lor ordonată și organizată, Fecioarele dau adesea impresia că sunt timide la început. Aceste flori sunt la fel de subtile. Nuanța lor galbenă vibrantă ascunde viața lor interioară creativă, dar bulbucii de baltă sunt cunoscuți pentru că se amestecă în fundal cu structura și designul lor sofisticat. Asta sună ca Fecioarele pe care le cunoaștem....

Balanță: Trandafir

 • 24 septembrie-23 octombrie
Trandafirul FOTO Californiaflowers
Trandafirul FOTO Californiaflowers

Pasionată de justiție și de linia dintre bine și rău, Balanța este un semn foarte implicat. Este potrivit că este reprezentată de trandafirul roșu, un simbol atemporal al păcii și al iubirii. La fel ca trandafirii delicați, dar rezistenți, Balanțele preferă o viață calmă, relaxată, fără conflicte.

Scorpion: Geranium

 • 24 octombrie - 22 noiembrie
Geranium FOTO Wiktionary
Geranium FOTO Wiktionary

Scorpionii arată mereu o altă latură a lor. Tocmai când crezi că îi cunoști, îți dezvăluie ceva nou. Asemeni numeroaselor petale și flori ale geraniumului, Scorpionii preferă ciorchinii strânși și cercurile sociale mici.

Săgetător: Garofița

 • 23 noiembrie - 21 decembrie
Garofițe FOTO Casa-gradina
Garofițe FOTO Casa-gradina

Puternice, dar frumoase, garoafele își poartă contradicțiile cu mândrie, exact ca Săgetătorul. Sunt o pereche făcută în rai: Semnul reprezentat de Săgetător este cunoscut pentru faptul că este abundent și chiar înflăcărat în afecțiuni, iar garoafa este cea mai populară floare de nuntă. Bazându-ne pe aceste modele de petale aparent aleatorii, credem că putem presupune că niciunuia dintre ei nu-i place să i se spună ce să facă.

Capricorn: Panseluța

 • 22 decembrie - 20 ianuarie
Pnaseluțe FOTO Wiktionary
Pnaseluțe FOTO Wiktionary

Harnici și tenace, atât Capricornii, cât și Panseluțele devin mai buni cu vârsta. Capricornilor le place să aibă un puternic simț al direcției și să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele. Panseluțele sunt o floare de iarnă populară, care prosperă chiar și în condiții de îngheț.

Vărsător: Orhidee

 • 21 ianuarie-19 februarie
Orhidee FOTO Wiktionary
Orhidee FOTO Wiktionary

În ciuda faptului că pare timid, Vărsătorul este unul dintre cele mai energice și carismatice semne. În plus, Vărsătorii sunt inteligenți și rezolvă foarte bine problemele. Florile de orhidee sunt la fel de puternice, dar delicate și iubite pentru forma lor exotică, la fel ca și excentricul Vărsător.

Pești: Nufărul

 • 20 februarie - 20 martie
Nuferi FOTO Wikiepdia
Nuferi FOTO Wikiepdia

Este firesc ca un semn de apă (al cărui simbol este o pereche de pești) să fie reprezentat de o floare acvatică. Peștii sunt cunoscuți pentru creativitatea lor și pentru atitudinea lor de a merge cu fluxul. Ei pot fi, de asemenea, destul de visători și sensibili. Nuferii preferă corpurile de apă liniștite și calme, cum ar fi lacurile și iazurile de mică adâncime, unde pot prinde rădăcini.

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite