Horoscop lunar – horoscop octombrie 2021: Vărsători, atenţie la starea de sănătate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul lunar - horoscop octombrie 2021 - îţi oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Citeşte horoscopul lunii octombrie 2021 şi află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

Zona de relaţii va fi importantă, iar pentru a păstra pacea acolo va fi nevoie de toleranţă, diplomaţie şi compromis din ambele părţi. Va trebui să vă împingeţi propriile dorinţe şi nevoi în fundal şi să vă ocupaţi de alţii. Se impune mai puţin egoism şi puţine încercări de a domina. Energia Soarelui vă sprijină în eforturile de a ajunge la o înţelegere completă cu partenerii.

Octombrie este bun pentru introspecţie. De aceea, vă sfătuiesc să sapaţi mai adânc şi să înveţaţi o mulţime de lucruri interesante despre propriul „eu”. Altfel ,lipsa de autocontrol poate provoca probleme care vor necesita mult timp şi efort pentru a le remedia.

Aveţi grijă la perioada 5-10, căci poate afecta înţelegerea în familie, dar şi cu rudele va fi mai dificil de interacţionat. Cu toate acestea, este un moment bun pentru cooperare, pentru negocieri şi rezolvarea problemelor controversate. Norocul va continua să vă însoţească în rezolvarea sarcinilor colective, în căutarea dezvoltării comune, a progresului în afaceri. Asta cu condiţia să vă stăpâniţi orgoliul, mândria şi dorinţa de a avea voi ultimul cuvânt de spus. Cu o relaţie de paritate însă, se pot extinde orizonturile de afaceri şi creative, iar odată cu ele, perspectivele de afaceri.

Ar trebui să fiţi mai atenţi în chestiunile financiare, deoarece situaţia poate fi ambiguă şi există riscul de a pierde mai mult decât de a câştiga. Nu vă sfătuiesc să faceţi achiziţii mari, cu atât mai mult echipamente electrice şi electronice.

Jumătatea celui de-al doilea decan vine însă cu echilibru astral, cu schimbări pozitive în afaceri, muncă şi cu consolidarea statutului social. Căutarea de parteneri, de noi angajaţi este reuşită, iar voi puteţi aduna în jurul vostru o echipă de oameni cu aceleaşi idei. Este, de asemenea, un moment bun pentru învăţare, activitate intelectuală, vorbire în public şi extinderea conexiunilor sociale.

Călătoriile romantice pot fi memorabile şi pot întări o căsătorie sau pot crea legături de durată.

Finalul lunii vine cu oarecare periculozitate şi vă puteţi trezi în situaţii neplăcute. Nu vă grăbiţi şi nu forţaţi limitele, ci aveţi răbdare să se deblocheze lucrurile!

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

Vine o perioadă în care prioritară va trebui să fie sănătatea, iar pentru asta e nevoie să vă acordaţi atenţie mai mult ca în ultima vreme. Faceţi analize medicale, nu neglijaţi simptomele organismului, pentru că bolile apărute acum dar neglijate, capătă mare complexitate în timp. Adoptaţi de asemenea un regim de viaţă sănătos, din care să nu lipsească pauzele, mesele regulate şi mişcarea fizică.

Până pe 6, vă ocupaţi de finalizarea proiectelor din trecut, de îndeplinirea conştiincioasă a obligaţiilor, ceea ce poate aduce o mare satisfacţie morală. Dar o să vă şi consolidaţi poziţia la locul de muncă, o să vă demonstraţi abilităţi organizatorice şi o să câştigaţi putere şi influenţă în echipă. Poate veţi primi oferte tentante, iar unii dintre voi chiar vor dori şi vor putea să-şi organizeze propria afacere.

În perioada 7 – 12  va fi mai dificil să faceţi acest lucru , deoarece situaţia se va schimba, colaboratorii vor fi mai puţin amabili, mai nervoşi, ceea ce va afecta şi starea voastră de spirit, inclusiv calitatea de comunicare. Va fi mai dificil să ajungeţi la un acord, să ajungeţi la un compromis în situaţii dificile.

În acest moment, eşecurile în sfera financiară sunt posibile, aşa că trebuie să fiţi foarte atenţi la achiziţii, la investiţii, la semnarea contractelor. Este foarte probabil ca greşeli din trecut să poată aduce acum pierderi monetare mari. Nu mizaţi pe noroc, nu cheltuiţi pe activităţi de divertisment, nu faceţi tranzacţii îndoielnice.

Pasiunile, dragostea, pofta de viaţă frumoasă, dorinţa de distracţie se pot intensifica, aşa că veţi tinde să vă lăsăţi conduşi de sentimente şi dorinţele inimii.

Între 14-21 comunicarea va fi mai calmă şi mai constructivă, aşa că acesta ar fi timpul potrivit pentru întâlniri, călătorii, acorduri.

Veţi fi ocupaţi profesional, iar alţii vor recunoaşte cu uşurinţă calitatea voastră de lider.

După 25, energia creşte şi devine favorabilă, astfel încât să puteţi traversa ok următoarea perioadă.

Înstrăinarea în relaţiile afective este posibilă, cauzată de trădare sau înşelăciune, de calomnie, informaţii distorsionate. Nu luaţi aşadar decizii finale!

Horoscop lunar - luna octombrie, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate şi bani

Dacă până acum v-aţi canalizat spre zona profesională, de acum încolo direcţiile pot fi altele, căci interacţiunea cu ceilalţi va deveni mai importantă ca niciodată, inclusiv ce are legătură directă cu romantismul. Concentraţi-vă deci asupra mediului apropiat, arătaţi grijă şi sensibilitate şi veţi fi plăcut surprinşi de răspuns. Atractivitatea şi carisma vă vor permite să vă arătaţi talentele în multe direcţii simultan, adică în creativitate, în sport, afaceri şi pe frontul iubirii. Până pe 7 octombrie şi din 15 până în 21 veţi avea mai mult succes. Tot felul de evenimente de divertisment vor deveni o sursă de emoţii pozitive. Pasiunea pentru jocuri de noroc va apărea brusc şi nu-i nimic în neregulă cu asta atâta timp cât continuaţi să menţineţi autocontrolul.

Primul decan va fi interesant şi plin de evenimente, iar unii vor avea şanse să-şi îmbunătăţească situaţia financiară. Datorită perspicacităţii lor practice, a capacităţii de a beneficia de orice situaţie, veţi putea descoperi noi abilităţi în calitate de lider, de conducător, de iniţiator de idei noi. Astfel, creşte capacitatea  de a dezvolta orice idee, veţi face treabă bună şi vă veţi bucura de sprijinul unor persoane influente care vă vor încuraja antreprenoriatul şi mobilitatea.

A doua parte a decanului 2 lunar, este un moment bun pentru a vă adresa solicitările şi proiectele către conducere, pentru a face programări,a semna contracte şi a găsi noi parteneri. Vă veţi asuma poate riscuri pentru a obţine succesul, veţi putea avansa în carieră, în afaceri, vă veţi îmbunătăţi situaţia financiară, iar noile contracte, proiecte sunt promiţătoare de dividende bune şi pot aduce un sentiment de satisfacţie. Este, de asemenea, un moment interesant pentru aventurile de dragoste, pentru căsătorie, pentru a concepe şi a avea copii. Unii dintre Gemeni pot avea victorii mari şi noroc în afaceri.

La sfârşitul lunii energia va începe să scadă , iar din 24 va fi mai dificil să rezistaţi sentimentelor neplăcute, viruşilor sezonieri şi criticilor din exterior. De aceea trebuie să evaluaţi mai realist capacităţile pentru a evita consecinţele neplăcute. În acelaşi timp, supraîncărcarea nervoasă poate duce la crize psiho-emoţionale.

Citeşte continuarea pe click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite