FOTO VIDEO Ultima „modă“ la canadieni: coafurile îngheţate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un concurs trăsnit a devenit tradiţie în Canada: participanţii la competiţie trebuie să-şi lase părul să îngheţe în cele mai ciudate forme, la temperaturi de până la minus 30 de grade Celsius.

Competiţia Internaţională a Părului Îngheţat se desfăşoară an de an în provincia Yukon şi adună un număr tot mai mare de concurenţi. Tot ce trebuie să facă aceştia este să-şi ude părul în apele termale cu o temperatură de 40 de grade Celsius, iar apoi să-l scoată la o temperatură exterioară de până la minus 30 de grade Celsius, notează site-ul Odditycentral.com.

În mai puţin de 60 de secunde, şuviţele sunt „modelate“ de aerul foarte rece în forma dorită de concurent, iar rezultatele sunt de cele mai multe ori spectaculoase.

Competiţia are loc în fiecare an în luna februarie, iar participanţii trebuie doar să posteze o fotografie cu „opera de artă“ pe pagina de Facebook a complexului turistic ce organizează concursul, Takhini Hot Springs.

Toţi participanţii la ineditul concurs au primit câte un abonament gratuit la piscina complexului turistic, ca răsplată pentru curajul lor, iar cea mai inedită coafură a fost premiată cu 150 de dolari.

image

FOTO: Odditycentral.com

image

FOTO: Odditycentral.com

concurs par inghetat

FOTO: Odditycentral.com

image

FOTO: Odditycentral.com

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite