Articol publicitar

Fă-ţi viaţă mai uşoară cu un gest

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
stampila

Atunci când eşti părinte, zilele şi întâmplările curg altfel. Înveţi să fii empatic, să te gândeşti mai puţin la ţine şi mai mult la copiii tăi. Îţi doreşti cu tărie să le usurezi viaţă, să îi păzeşti, să îi aperi şi să îi scutesti de bătăi de cap inutile.

Că mama vrei să îţi protejezi copiii, să îi ajuţi să se descurce în orice situaţie şi  să capete încredere în ei. Iar într-un final:  să îţi faci şi ţie viaţă mai uşoară.

Spune drept: de către ori ai te-ai confruntat cu situaţii enervante generate de copiii tăi?

De zeci, poate sute de ori.

De câte ori cei mici şi-au încurcat lucrurile cu ale altor puşti la grădiniţă, la şcoală sau în parc? Şi seria de mici „insuccese”continuă şi acasă. De câte ori rătăceşti şosetele şi nu le mai poţi împerechea? De câte ori copiii din subordinea personală nu se ceartă în van pe jucării şi puzzle-uri?

Ştii că poţi să rezolvi toate aceste situaţii stresante cu un singur gest? Poţi folosi o ştampila pentru materiale textile care să te ajute să personalizezi hainele şi jucăriile copilului tău.  Rapid, sigur şi fără mari bătăi de cap.

Personalizarea jucăriilor îl ajută şi pe puştiul tău să îşi poate recunoaşte cu uşurinţă lucrurile atunci când este în parc. Şi la fel de uşor îi poate fi la şcoală şi la grădi  - cu caietele, cărţile şi penarele.

Şi unde mai pui că poţi folosi o ştampila  cu faţă zâmbitoare că să răsplăteşti o faptele bune.

Există şi varianta în care poţi produce ştampile cu numele copiilor sau cu imagini care să le trezească amintiri plăcute. De ce? Că să îl bucuri. Şi totodată să îl responsabilizezi şi să îi simplifici viaţă.

Foloseşte-ţi imaginaţia!

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite