Cum te ajută cafeaua să ai un păr frumos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preparată la ibric, cafeaua este unul dintre cele mai bune remedii împotriva firelor albe de păr.
Preparată la ibric, cafeaua este unul dintre cele mai bune remedii împotriva firelor albe de păr.

Cafeaua, una dintre cele mai căutate licori matinale, are reale beneficii şi asupra podoabei capilare. Iată cum poţi beneficia de ele!

Oricât de ciudat ar suna, dar să te speli pe cap cu cafea ar putea fi una dintre soluţiile salvatoare în cazul în care te confrunţi cu fire de păr despicate sau cu un început de calviţie.

Nici dacă ai observat apariţia firelor albe de păr, uscarea lui sau pierderea strălucirii nu trebuie să eviţi acest truc, care deseori s-a dovedit a fi mai eficient decât tratamentele din saloane.

Cafeaua la ibric, truc de frumuseţe

Tot ce trebuie să faci este să prepari o cafea la ibric şi să foloseşti puterea ei miraculoasă pentru a-ţi înfrumuseţa podoaba capilară.

Preparată la ibric, cafeaua este unul dintre cele mai bune remedii împotriva firelor albe de păr. După ce ai preparat  cafeaua, las-o să se răcească până ajunge la temperatura camerei şi apoi poţi să o foloseşti pentru a te spăla pe cap cu ea.

Poţi folosi apoi un şampon simplu fără parabeni şi eventual o mască ori un balsam. La final evită să foloseşti orice altă modalitate termică de a uscat părul, alege să îl înfăşori într-un prosop şi să îl laşi până se usucă de la sine.

Află pe Clicksanatate.ro ce tratament cu cafea opreşte căderea părului!

Ce avantaje ai dacă mănânci mai des porumb dulce

4 paşi pentru o talie subţire

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite