VIDEO Adrian Titieni şi Vlad Ivanov, declaraţii emoţionante pe covorul roşu la Berlinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seara, "Ana, mon amour" a intrat oficial în competiţia Berlinalei, fiind şi ultima peliculă proiectată la această categorie. Echipa filmului a fost întâmpinată de directorul festivalului, iar "Adevărul" a obţinut declaraţii "la cald", chiar de pe covorul roşu, cu doi dintre protagonişti, Vlad Ivanov şi Adrian Titieni.

În filmul lui Netzer, Adrian Titieni joacă rolul unui psiholog care îl consiliază pe Toma (interpretat de Mircea Postelnicu). Unul dintre cei mai distribuiţi actori ai momentului, Titieni a declarat în exclusivitate pentru Adevărul că este foarte emoţionat şi bucuros totodată pentru participarea la Berlinale 2017:

"Pentru mine, ("Ana, mon amour" n.r.) înseamnă o experienţă absolut extraordinară şi, aşa cum ne-a obişnuit Călin Peter Netzer, este o mărturisire", a precizat Adrian Titieni.

Pe de altă parte, Vlad Ivanov, intperpretul preotului Adrian, la care se spovedeşte personajul principal interpretat de Mircea Postelnicu, a declarat pe covorul roşu, mai înainte de a intra la proiecţia oficială, că îi place foarte mult atmosfera de la Berlinale:

"Orice titlu românesc într-un festival mă emoţionează foarte tare şi mă bucur că suntem în topuri", a adăugat Vlad Ivanov. 

Adrian Titieni şi Vlad Ivanov, declaraţii la cald pe covorul roşu la Berlinale

În această seară, de la ora 21.00 (ora României) se vor afla primii câştigători ai Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Filmul lui Călin Peter Netzer este şi el cotat cu şanse pentru un trofeu, dar rezultatele şi premianţii vor fi aflaţi cu ocazia galei de închidere.

Adevărul este prezent la faţa locului şi, în regim de breaking news, vă va prezenta în premieră câştigătorii Berlinalei din acest an, într-o corespondenţă direct din sala cu 1400 de locuri de la Potsdamer Platz. 

Corespondenţă de la Berlin, cu sprijinul Institutului Cultural Român şi cu echipament furnizat de F64. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite