Vernisaj „Safe Places” sau unde se ascund adolescenţii când vor să se izoleze de realitate

0
0
O expoziţie multimedia despre adolescenţi se vernisează pe 15 noiembrie la Cinema Eforie
O expoziţie multimedia despre adolescenţi se vernisează pe 15 noiembrie la Cinema Eforie

Pe 15 noiembrie, de la ora 18.30, la Cinema Eforie din Bucureşti se vernisează expoziţia multimedia „Safe Places” (Locuri sigure n.r.), cu o temă interesantă, care va stârni cu siguranţă interesul publicului: unde se ascund adolescenţii atunci când vor să se izoleze de lumea reală?

Evenimentul precede Gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea (9-15 noiembrie), în cadrul căreia se vor acorda premiile ediţiei din acest an pentru secţiunile de lungmetraj şi scurtmetraj, atât la KINOdiseea Junior, cât şi la KINOdiseea Youth.

Vernisajul va avea loc în foaierul de la etaj al Cinematografului Eforie (str. Eforie nr 2). 

Cu acest prilej, mai mulţi adolescenţi renunţă pentru o seară la intimitatea locurilor în care se izolează atunci când simt nevoia unei pauze de la realitate şi le expun public. Artiştii „Safe Places” sunt: Andra Smileanschi, Sebastian Moroşanu, Ioana Jantea, Alexandra Stamatescu, Loredana Bortea, Maria David, Andra Smalenic şi Laura Rusu.

"Aici timpul nu există, aici este altceva, aici este al meu, aici este locul meu sigur. Sunt închis într-un mod în care lumea exterioară nu există, există într-un loc cunoscut doar de mine, de mine şi nu, nu mă simt singur, mă simt în siguranţă ", se arată într-un text de prezentare a expoziţiei „Safe Places”.

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală şi Sud-Est. Festivalul este membru al ECFA - European Children's Film Association. În cele opt ediţii precedente, festivalul a avut peste 90.000 de participanţi.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite