„T-Rex era mare cât casa mea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Ionescu, în librăria „Adevărul“ din Timişoara
Raul Ionescu, în librăria „Adevărul“ din Timişoara

Raul Ionescu din Timişoara este de ieri „stăpânul“ unui Tyranosaurus Rex din colecţia „Vin dinozaurii!“ oferită de „Adevărul“.

Începând din 7 februarie, ziarul „Adevărul" aduce cititorilor o colecţie unică de dinozauri 3D. Pe lângă bucuria asamblării unei jucării, în fiecare săptămână, în paginile ziarului veţi regăsi poveşti interesante despre o specie dispărută.

Raul Ionescu are cinci ani, a intrat ieri în Librăria „Adevărul" de pe strada Alba Iulia din Timişoara cu un dinozaur în mână şi a mers direct la raftul cu jucării. Foarte serios, el a cerut noul puzzle 3D apărut în colecţia „Vin dinozaurii!". Despre Tyranosaurus Rex, a cărui reputaţie de prădător feroce a supravieţuit mult după dispariţia sa de pe Pământ, Raul ştie că avea „nişte dinţi enormi şi era mare cât casa" în care locuieşte.

„Îi citim despre dinozauri, cum era viaţa lor, despre diferitele specii şi ce făceau ele. I-am explicat şi că au dispărut, mereu întreabă de ce nu mai sunt, să îi povestim din ce cauză au murit", a spus mama lui Raul, Ioana Ionescu (34 de ani). Băieţelul ei va afla acum totul despre cel mai fioros dintre dinozauri, unul pe care Raul nu ar vrea să-l vadă prin centrul oraşului deoarece „nu ar avea loc".



„Mai am un Tyranozaur şi un Triceratops. Prima oară am văzut dinozauri la grădiniţă. Mai sunt doi colegi care au dinozauri ca ai mei", a spus Raul, cu aerul său foarte serios.  Puştiul a mai precizat că va asambla puzzle-ul 3D alături de tatăl său, fără de care nu este sigur că ar reuli să pună în ordine piesele scheletului de Tyranosaurus Rex.

info
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite