Spitalul Elias: Olga Tudorache se simte bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Olga Tudorache şi-a revenit în cursul acestei zile, Spitalul Elias infirmând suspiciunea de accident vascular cerebral cu care actriţa a fost internată aseară, după ce a leşinat pe scena de la Metropolis

„Doamna Olga Tudorache este internată în Spitalul Universitar de Urgenţă «Elias» din data de 1.04.2012 cu suspiciunea de accident vascular cerebral. În urma investigaţiilor imagistice efectuate s-a infirmat această suspiciune diagnostică si s-a apreciat că este vorba de o tulburare ischemică tranzitorie aparută pe fondul unor suferinţe cronice existente. Starea dânsei de sănătate este bună, a părăsit sectia de Terapie Intensivă, este conştienta, cooperantă şi nu doreşte să fie făcute publice alte informaţii", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Actriţa Olga Tudorache a leşinat aseară pe scenă, în timpul spectacolului „Peşte cu mazăre" de la Teatrul Metropolis din Bucureşti, când a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias.

Născută la 11 octombrie 1929, Olga Tudorache are o carieră în teatru de peste 50 de ani. În toamna anului 1951, aceasta a fost angajatǎ la Teatrul Tineretului din Bucureşti, unde şi-a desfăşurat activitatea neîntrerupt, până în anul 1966, când instituţia a fuzionat cu Teatrul Nottara. S-a angajat la Teatrul Mic, unde a lucrat până în 1978. Din 1976, ea a fost conferenţiar universitar la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L.Caragiale", la catedra de actorie, până în 2000, când s-a retras definitiv din învăţământ.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite