Sophia Loren, în plină formă la 81 de ani, la TIFF Cluj-Napoca: „Mă simt ca oricare din voi“

0
0
sophia loren foto facebook tiff
Sophia Loren la TIFF 2016. Foto Facebook / TIFF

„As fi vrut să fie aici cu noi şi Marcello Mastroianni, cel cu care am lucrat timp de 24 de ani şi fiecare film pe care l-am făcut împreună a fost un mare succes“, a rostit diva italiană, într-un moment emoţional al conferinţei de presă pe care-a susţinut-o vineri, de la ora 12.00, în faţa unei săli înţesate de jurnalişti români, dar şi străini.

O formă fizică şi psihică de zile mari dovedeşte celebra actriţă italiană, la cei 81 de ani împliniţi, care s-a prezentat, cu doar 10 minute întârziere, ca orice diva care se respectă, în faţa sălii de jurnalişti nerăbdătoare s-o aibă în faţă. Graţie şi distincţie, dar şi o frumuseţe rece, puţin nepăsătoare şi superioară, este ceea ce emană Sophia Loren, îmbrăcată simplu, fără podoabe extravagante, dar cu gust, şi purtând nişte ochelarii fumurii care-i ascundeau şi mai bine sentimentele reale. 

Actriţa a trecut după cum a avut chef de la limbă engleză, în care se anunţase că va avea loc conferinţa, la limba italiană, în care clar îi plăcea mai mult să vorbească, dar şi la limba franceză, atunci când a fost întrebată în franceză despre secretul lungului ei mariaj cu Carlo Ponti. "M-am măritat de foarte tânără, la 16 ani, dar a fost omul pe care l-am iubit şi de care încă îmi mai este dor", a mărturisit Sophia Loren. 

Cele mai grele roluri au fost cele din filmele lui Vittorio De Sica, pe care actriţa l-a evocat cu emoţie, cum ar fi cel din "Căsătorie în stil italian", care va fi proiectat în această seară, în prezenţa actriţei, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Studenţilor. "De Sica era un miracol", a spus Sophia Loren, care şi-a amintit cu drag şi de partenerul său de cursă lungă, Marcello Mastroianni: "Mi-aş fi dorit ca Marcello să fie acum aici împreună cu noi". 

Întrebată când îţi dai seama că eşti celebră, vedetă, actriţa a spus că nu te gândeşti niciodată la asta, pentru că altfel înseamnă că nu eşti cu adevrat un star. "Încerci doar să faci lucrurile cât mai bine, în viaţă şi profesional. Sunt fericită că sunt aici cu voi, şi sunt la fel că oricare din voi", a încheiat Sophia Loren. Ultima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite