Se pun în vânzare biletele la FNT 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru spectacolele celei de-a 28-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare online, începând de miercuri, 26 septembrie, de la ora 22.00, respectiv la casa de bilete a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale”, începând de joi, 27 septembrie, de la ora 10.00.

Biletele pentru spectacolele Festivalului Naţional de Teatru se vor pune în vânzare online aici, iar cei care vor alege să achiziţioneze biletele de la casa de bilete a TNB, vor putea plăti atât cash, cât şi cu cardul. De asemenea, anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole.

Biletele se pot cumpăra uşor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creaţi cont, să cumpăraţi biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Plăţile pe platformă se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

Pentru spectacolul „Povestea prinţesei deocheate”, producţie a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu care se va juca duminică, 28 octombrie, ora 18.00, la Fabrica de Cultură din Sibiu, biletele se vor cumpara de pe site-ul teatrului  şi de la Agenţia teatrală (strada Nicolae Balcescu nr. 17, Sibiu).

Pentru spectacolul „Îngeri în America“ – spectacol serial (partea I: „Sfârşitul lumii e aproape”, partea a II-a: „Perestroika”), producţie a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, data punerii în vânzare a biletelor va fi anunţată ulterior. 

Cea de-a  28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura la Bucureşti, între 19 şi 29 octombrie 2018 şi este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu. Ediţie desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite