Mălăele duce „Lecţia” în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional sărbătoreşte Floriile cu reprezentaţii susţinute de Horaţiu Mălăele şi Marian Râlea, în străinătate şi, respectiv,  în ţară

Spectacolul „Lecţia”, de Eugène Ionesco, în regia lui Horaţiu Mălăele, care joacă în rolul Profesorului, se află în turneu în Italia de astăzi până pe 31 martie.

„Lecţia” se joacă astăzi şi mâine la Teatrul Comunal Corsini din Barberino di Mugello, iar marţi, 30 martie, şi miercuri, 31 martie, va fi reprezentată la Teatrul Puccini din Florenţa. Din distribuţia spectacolului mai fac parte actriţele Aylin Cadîr şi Natalia Călin. Turneul este organizat de Catalyst şi Regiunea Toscana, în colaborare cu Associazione Teatro Puccini, Primăria din Barberino di Mugello, sub patronajul Ambasadei României în Italia.

Sărbătoarea Floriilor, cu Marian Râlea

De asemenea, Teatrul Naţional pentru copii se aniversează pentru a noua oară duminică, de Florii, de la ora 11.00, în  Sala 99, cu un nou show susţinut de celebrul Magician Marian Râlea. Teatrul Naţional pentru Copii, care îi mai are în distribuţie  pe Adina Cristescu (Buna Poveştilor) şi Gabriel Spahiu (Clovnul cel Trist), continuă în această stagiune „judecata Poveştilor”. Personajele din poveştile românilor, scrise cu tâlc de Mihai Eminescu, Ion Creangă, Petre Ispirescu, Ion Luca Caragiale i-au invitat pe cei mici să devină şi ei eroi de poveste. 

Citiţi şi:

FOTO/VIDEO Românii din Florenţa îi vor putea aplauda pe actorii TNB

VIDEO Mălăele, dependent de teatru şi de desen

Tot duminică, de ora 11.00, la Sala Atelier , profesorul Ion Pop  va susţine, de ora 11.00, la Sala Atelier, conferinţa „Din avangardă în ariergardă”, în care urmăreşte analitic  traseul „modernismului extremist” românesc. Tema ar putea fi formulată şi prin sintagma: „Avangarda literară românească şi politica”, consideră traducătorul şi criticul literar Ion Pop.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite