INTERVIURILE FNT Marius Manole: „Cred că rolurile de compoziţie sunt cele mai uşoare roluri” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Manole nu are nevoie de multe prezentări. Unul dintre cei mai prolifici şi mai înzestraţi actori ai noii generaţii, s-a remarcat prin numeroase roluri de compoziţie, în zeci de spectacole atât în Bucureşti, cât şi în ţară, în teatrul de stat sau în teatrul independent. Marius Manole a fost marţi prezent la Interviurile FNT, în studioul Adevărul Live.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Marius Manole a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, secţia Actorie. Între 2002 - 2003, a urmat cursurile Secţiei de Coregrafie de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti. De asemenea a participat la stagiile din cadrul Academiei Itinerante Andrei Şerban, la Horezu şi la New York, atelier realizat de ICR New York cu sprijinul ICR Bucureşti, în 2009.

În prezent este actor la Teatrul Naţional din Bucureşti, iar în această ediţie a FNT va putea fi văzut în spectacolul "Între noi e totul bine", de Dorota Masłowska, în regia lui Radu Afrim, spectacol în care interpretează două roluri de compoziţie, Bătrânica apatică şi Actorul.

În cadrul festivalului, spectacolul va putea fi văzut pe 23 şi 24 octombrie, de la orele 19.00, repectiv 21.00, la Sala Pictură a Teatrului Naţional I.L. Caragiale.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite