În lipsa preşedintelui – Bill Clinton şi James Patterson, cel mai important thriller politic al anului

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lipsa preşedintelui descrie o ameninţare atât de gravă, încât ar putea periclita toată America. Nesiguranţa şi frica pun stăpânire pe preşedintele Duncan şi stafful lui. Evenimentele, neaşteptate şi surprinzătoare, se petrec pe parcursul a trei zile, când zvonurile despre eventuale atacuri cibernetice, spionaj şi trădare la Casa Albă se răspândesc cu repeziciune.

Însuşi preşedintele devine suspect, apoi dispare, pur şi simplu, din ochii tuturor, creând o şi mai mare panică. Informaţia de bună calitate, care ar fi putut veni doar de la un fost comandant-şef, face din În lipsa preşedintelui cel mai original şi mai înfricoşător roman apărut în ultimii ani. O carte în care agresorii devin eroi, cetăţenii-model devin trădători. Citeşte un fragment din carte.

Aprecieri critice: „Această carte este precum aeronava prezidenţială a SUA, Air Force One: mare şi rapidă. Clinton şi Patterson fac un tandem excepţional, ca doi mari povestitori: unul din interior, bun cunoscător al funcţionării sistemelor şi mecanismelor puterii în stat, celălalt din exterior, dar ambii extrem de buni în ceea ce fac. Împreună, cei doi ne oferă o călătorie palpitantă prin coridoarele ascunse ale puterii şi politicii. Cartea este instructivă, pe cât este de distractivă.“  Michael Connelly

„Ambiţioasă şi uşor de citit.“ New York Times Book Review

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite