Corul Madrigal a lansat videoclipul „Valurile Dunării”, de Ziua Marinei VIDEO

0
Publicat:

  Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin" a lansat, marţi, cu ocazia Zilei Marinei Române, un videoclip dedicat tuturor marinarilor şi celor aflaţi pe mare în slujba ţării.  

La invitaţia Gărzii de Coastă a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, a filmat interpretarea celebrului vals "Valurile Dunării", compus de Iosif Ivanovici, în aranjamentul realizat special pentru ansamblu de către compozitorul Sabin Păutza. O premieră pentru Corul Madrigal, producţia video a fost realizată în largul Mării Negre, la bordul navei maritime "Ştefan cel Mare" - nava "amiral" a Gărzii de Coastă", potrivit unui comunicat de presă al Corului Madrigal.

Regia videoclipului este semnată de Emil Pantelimon iar la pian interpretează Abel Corban.

Producţia video a fost realizată în cadrul Turneului „Ave Maria", pe care Corul Naţional de Cameră „Madrigal - Marin Constantin" îl susţine la Constanţa până pe 16 august, şi se înscrie în programul aniversar „Madrigal 60", prin care ansamblul sărbătoreşte şase decenii de existenţă neîntreruptă. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite